Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Τα Taco Bell έρχονται στην Ελλάδα

Το ιδιαίτερα αγαπητό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Taco Bell, η αλυσίδα που συνδυάζει στοιχεία μεξικάνικης κουζίνας και street food κουλτούρας, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2025.

Γνωστό για τις έντονες γεύσεις του και τα χαρακτηριστικά tacos, burritos και quesadillas, το brand υπόσχεται μια γευστική εμπειρία που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, ακριβώς όπως συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται. Το εδώ μενού τους θα περιλαμβάνει επιλογές με cheesy, saucy, spicy και crispy χαρακτηριστικά, σχεδιασμένες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην καρδιά της γευστικής πρότασης του Taco Bell βρίσκεται το Crunchy Taco – η κλασική συνταγή με τραγανό κέλυφος καλαμποκιού, πρωτεΐνη της επιλογής σας, φρέσκο μαρούλι και τριμμένο τυρί τσένταρ. Μαζί του, τα burritos, τα crispy nachos και το Crunchwrap Supreme™ υπόσχονται να κερδίσουν το κοινό, πάντα με φρέσκα υλικά και παρασκευή κατά παραγγελία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Taco Bell στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους λάτρεις του street food" δήλωσε ο Chet Patel, Chief Marketing Officer της Taco Bell UK & Europe.

Διαβάστε Επίσης

Με παρουσία σε πάνω από 8.500 σημεία παγκοσμίως, το Taco Bell φέρνει και στην Ελλάδα τη δική του εκδοχή της γρήγορης, γεύσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία του πρώτου καταστήματος αναμένονται σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.