Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Τα Taco Bell έρχονται στην Ελλάδα

Το ιδιαίτερα αγαπητό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Taco Bell, η αλυσίδα που συνδυάζει στοιχεία μεξικάνικης κουζίνας και street food κουλτούρας, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2025.

Γνωστό για τις έντονες γεύσεις του και τα χαρακτηριστικά tacos, burritos και quesadillas, το brand υπόσχεται μια γευστική εμπειρία που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, ακριβώς όπως συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται. Το εδώ μενού τους θα περιλαμβάνει επιλογές με cheesy, saucy, spicy και crispy χαρακτηριστικά, σχεδιασμένες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην καρδιά της γευστικής πρότασης του Taco Bell βρίσκεται το Crunchy Taco – η κλασική συνταγή με τραγανό κέλυφος καλαμποκιού, πρωτεΐνη της επιλογής σας, φρέσκο μαρούλι και τριμμένο τυρί τσένταρ. Μαζί του, τα burritos, τα crispy nachos και το Crunchwrap Supreme™ υπόσχονται να κερδίσουν το κοινό, πάντα με φρέσκα υλικά και παρασκευή κατά παραγγελία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Taco Bell στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους λάτρεις του street food" δήλωσε ο Chet Patel, Chief Marketing Officer της Taco Bell UK & Europe.

Διαβάστε Επίσης

Με παρουσία σε πάνω από 8.500 σημεία παγκοσμίως, το Taco Bell φέρνει και στην Ελλάδα τη δική του εκδοχή της γρήγορης, γεύσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία του πρώτου καταστήματος αναμένονται σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο μενού που μπορείς να φας εν πλω στις ελληνικές θάλασσες

Νέες καλοκαιρινές γεύσεις, βασισμένες στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων Festos Palace και Knossos Palace της Minoan Lines.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/08/2025

Sani Gourmet 2025: Πώς ο #1 σεφ της Ασίας ρόκαρε τη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα ήταν σαφές: το δείπνο θα ξεκινούσε στις 8 και θα μετρούσε 15 πιάτα από το μενού του εστιατορίου "Gaggan", στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Όμως, ο αιρετικός Gaggan Anand, σεφ του #1 εστιατορίου της Ασίας, δεν κινείται βάση προγράμματος: δύο ώρες πριν το σέρβις, μπήκε στην κουζίνα και άλλαξε τα πάντα, υπογράφοντας μια γευστική εμπειρία που ταρακούνησε το Sani Gourmet 2025 σε punk rock ρυθμούς.

Στο Μικρολίμανο, για ένα (σχεδόν) αιωνόβιο εστιατόριο ψαριού

Με ιστορία που κρατά περίπου 100 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυθεντική ψαροφαγία με φόντο τη θάλασσα.

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.