Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Τα Taco Bell έρχονται στην Ελλάδα

Το ιδιαίτερα αγαπητό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Taco Bell, η αλυσίδα που συνδυάζει στοιχεία μεξικάνικης κουζίνας και street food κουλτούρας, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2025.

Γνωστό για τις έντονες γεύσεις του και τα χαρακτηριστικά tacos, burritos και quesadillas, το brand υπόσχεται μια γευστική εμπειρία που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, ακριβώς όπως συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται. Το εδώ μενού τους θα περιλαμβάνει επιλογές με cheesy, saucy, spicy και crispy χαρακτηριστικά, σχεδιασμένες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην καρδιά της γευστικής πρότασης του Taco Bell βρίσκεται το Crunchy Taco – η κλασική συνταγή με τραγανό κέλυφος καλαμποκιού, πρωτεΐνη της επιλογής σας, φρέσκο μαρούλι και τριμμένο τυρί τσένταρ. Μαζί του, τα burritos, τα crispy nachos και το Crunchwrap Supreme™ υπόσχονται να κερδίσουν το κοινό, πάντα με φρέσκα υλικά και παρασκευή κατά παραγγελία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Taco Bell στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους λάτρεις του street food" δήλωσε ο Chet Patel, Chief Marketing Officer της Taco Bell UK & Europe.

Διαβάστε Επίσης

Με παρουσία σε πάνω από 8.500 σημεία παγκοσμίως, το Taco Bell φέρνει και στην Ελλάδα τη δική του εκδοχή της γρήγορης, γεύσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία του πρώτου καταστήματος αναμένονται σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και opera nights με την μεγαλοπρεπή υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.