Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Ο νέος Executive Chef κουβαλά ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Αέρας ανανέωσης πνέει στις κουζίνες του Hyatt Regency Thessaloniki με την ένταξη του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Φατίση, ο οποίος αναλαμβάνει τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ως Executive Chef. 

Με σημαντική πορεία στον χώρο της γαστρονομίας και πλούσια διεθνή εμπειρία, ο σεφ Φατίσης φέρνει μαζί του ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως επιστρέφει στον ομιλο Regency Entertainment SA, όπου είχε εργαστεί παλαιότερα ως Chef de Cuisine στο εστιατόριο "Alfredos".

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 3

"Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην εταιρία που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα και τώρα επιστρέφω ως Executive chef μετά από μια μεγάλη πορεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και θα ήθελα να μεταφέρω αυτές τις εμπειρίες μου. Η γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και μου αρέσει που έχει αρχίσει να γίνεται πιο διεθνής και μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες κουζίνες" τονίζει ο σεφ Φατίσης. 

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 2

Όσον αφορά τις καινοτομίες που σχεδιάζει, δήλωσε πως οι εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίους σεφ είναι πολύ σημαντικές και του δίνουν πολλές ιδέες και εφόδια για να εξελιχθεί. Η καινοτομία που θέλει να εισάγει είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και το ξενοδοχείο να επιστρέψει στην κορυφή της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Το Hyatt Regency Thessaloniki δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τη χρήση τοπικών προϊόντων και αυτό μεταφέρει στις κουζίνες του και με τον νέο σεφ. "Καταρχάς θέλουμε να συνεργαστούμε με τοπικούς παραγωγούς και δεύτερον θέλουμε να κάνουμε τον δικό μας κήπο και θερμοκήπιο ώστε να έχουμε τα δικά μας προϊόντα. Όσο αναφορά τη βιώσιμη γαστρονομία, ήδη είμαστε σε αυτόν τον δρόμο και έχουμε φέρει ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσουμε τα απόβλητα και τη σπατάλη. Είναι κάτι που θέλουμε να γίνουμε πιο ενεργοί" συνεχίζει ο σεφ.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 1

Στο νέο του ρόλο, ο Δημήτρης Φατίσης αναλαμβάνει όλες τις γαστρονομικές λειτουργίες του Hyatt Regency Thessaloniki, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει καινοτόμα μενού που συνδυάζουν τοπικά υλικά με διεθνείς επιρροές, διασφαλίζοντας παράλληλα την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ γεύσης επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς: την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/06/2025

Gajah: Το μυστικό νησί της Αθήνας είναι και πάλι εδώ

Το εξωτικό bar restaurant στη σκιά του ΣΕΦ επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος και σερβίρει νέα πιάτα με έμπνευση από την Ιταλία.

Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά

Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.

Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Στη Μαργαρώ ζει ακόμα η παλιά ψαροταβέρνα της γειτονιάς

Ξεκίνησε σαν ταβερνάκι για τον κόσμο του λιμανιού, έφτασε να είναι προορισμός. Η Μαργαρώ προσφέρει εκείνη την απλή, καθημερινή "έξοδο για ψαράκι" που έχει λείψει καιρό τώρα από την πόλη, Κι αυτό στηρίζει τη διαχρονική επιτυχία της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.