Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Ο νέος Executive Chef κουβαλά ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Αέρας ανανέωσης πνέει στις κουζίνες του Hyatt Regency Thessaloniki με την ένταξη του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Φατίση, ο οποίος αναλαμβάνει τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ως Executive Chef. 

Με σημαντική πορεία στον χώρο της γαστρονομίας και πλούσια διεθνή εμπειρία, ο σεφ Φατίσης φέρνει μαζί του ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως επιστρέφει στον ομιλο Regency Entertainment SA, όπου είχε εργαστεί παλαιότερα ως Chef de Cuisine στο εστιατόριο "Alfredos".

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 3

"Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην εταιρία που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα και τώρα επιστρέφω ως Executive chef μετά από μια μεγάλη πορεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και θα ήθελα να μεταφέρω αυτές τις εμπειρίες μου. Η γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και μου αρέσει που έχει αρχίσει να γίνεται πιο διεθνής και μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες κουζίνες" τονίζει ο σεφ Φατίσης. 

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 2

Όσον αφορά τις καινοτομίες που σχεδιάζει, δήλωσε πως οι εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίους σεφ είναι πολύ σημαντικές και του δίνουν πολλές ιδέες και εφόδια για να εξελιχθεί. Η καινοτομία που θέλει να εισάγει είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και το ξενοδοχείο να επιστρέψει στην κορυφή της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Το Hyatt Regency Thessaloniki δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τη χρήση τοπικών προϊόντων και αυτό μεταφέρει στις κουζίνες του και με τον νέο σεφ. "Καταρχάς θέλουμε να συνεργαστούμε με τοπικούς παραγωγούς και δεύτερον θέλουμε να κάνουμε τον δικό μας κήπο και θερμοκήπιο ώστε να έχουμε τα δικά μας προϊόντα. Όσο αναφορά τη βιώσιμη γαστρονομία, ήδη είμαστε σε αυτόν τον δρόμο και έχουμε φέρει ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσουμε τα απόβλητα και τη σπατάλη. Είναι κάτι που θέλουμε να γίνουμε πιο ενεργοί" συνεχίζει ο σεφ.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 1

Στο νέο του ρόλο, ο Δημήτρης Φατίσης αναλαμβάνει όλες τις γαστρονομικές λειτουργίες του Hyatt Regency Thessaloniki, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει καινοτόμα μενού που συνδυάζουν τοπικά υλικά με διεθνείς επιρροές, διασφαλίζοντας παράλληλα την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

04/11/2025

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.

Στο Cookie Spot για κορυφαία cookies και εξαιρετικό καφέ

Στο μέρος που κανείς δε σταμάτησε ποτέ στο ένα μπισκότο, υπάρχει και εξίσου θελκτικός καφές.

To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για... "Bottomless Brunch + Βeats".

Η Λήμνος "κατεβαίνει" στην Αθήνα και πιάνει τραπέζι στον 'Τσίφτη'

Mια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία της Λήμνου, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.

Μια παριζιάνικη ταβέρνα στρώνει τραπέζι μαζί με τον Οικονόμου

Η Taverna Paris έρχεται σήμερα από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering.