Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Ο νέος Executive Chef κουβαλά ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση

Αέρας ανανέωσης πνέει στις κουζίνες του Hyatt Regency Thessaloniki με την ένταξη του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Φατίση, ο οποίος αναλαμβάνει τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ως Executive Chef. 

Με σημαντική πορεία στον χώρο της γαστρονομίας και πλούσια διεθνή εμπειρία, ο σεφ Φατίσης φέρνει μαζί του ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο από κορυφαία ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Ισπανία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως επιστρέφει στον ομιλο Regency Entertainment SA, όπου είχε εργαστεί παλαιότερα ως Chef de Cuisine στο εστιατόριο "Alfredos".

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 3

"Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην εταιρία που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα και τώρα επιστρέφω ως Executive chef μετά από μια μεγάλη πορεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και θα ήθελα να μεταφέρω αυτές τις εμπειρίες μου. Η γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και μου αρέσει που έχει αρχίσει να γίνεται πιο διεθνής και μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες κουζίνες" τονίζει ο σεφ Φατίσης. 

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 2

Όσον αφορά τις καινοτομίες που σχεδιάζει, δήλωσε πως οι εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίους σεφ είναι πολύ σημαντικές και του δίνουν πολλές ιδέες και εφόδια για να εξελιχθεί. Η καινοτομία που θέλει να εισάγει είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και το ξενοδοχείο να επιστρέψει στην κορυφή της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Το Hyatt Regency Thessaloniki δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τη χρήση τοπικών προϊόντων και αυτό μεταφέρει στις κουζίνες του και με τον νέο σεφ. "Καταρχάς θέλουμε να συνεργαστούμε με τοπικούς παραγωγούς και δεύτερον θέλουμε να κάνουμε τον δικό μας κήπο και θερμοκήπιο ώστε να έχουμε τα δικά μας προϊόντα. Όσο αναφορά τη βιώσιμη γαστρονομία, ήδη είμαστε σε αυτόν τον δρόμο και έχουμε φέρει ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσουμε τα απόβλητα και τη σπατάλη. Είναι κάτι που θέλουμε να γίνουμε πιο ενεργοί" συνεχίζει ο σεφ.

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον σεφ Δημήτρη Φατίση 1

Στο νέο του ρόλο, ο Δημήτρης Φατίσης αναλαμβάνει όλες τις γαστρονομικές λειτουργίες του Hyatt Regency Thessaloniki, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει καινοτόμα μενού που συνδυάζουν τοπικά υλικά με διεθνείς επιρροές, διασφαλίζοντας παράλληλα την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το Zappa γιορτάζει την άφιξή του με ένα εκρηκτικό εορταστικό πρόγραμμα

Το Zappa συστήνεται στο κοινό τις ημέρες των γιορτών με ενέργεια, σύγχρονη αισθητική και μια εμπειρία που ενώνει γεύση, ρυθμό και ατμόσφαιρα.

Γιορτινές Γαστρονομικές Εμπειρίες στο "SENSE Restaurant"

Σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, το "SENSE Restaurant" προσφέρει μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου γιορτινή εμπειρία.

Καφέ El Greco τώρα και στην Κατεχάκη!

Το Ψυχικό αποκτά ένα φρέσκο κατάστημα της οικογένειας El Greco που θα γίνει σίγουρα το νέο σου στέκι για καφέ.

Εσύ ακόμη να πας στο 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά;

Όλα όσα καθιστούν το εστιατόριο του χαρισματικού γευσιπλάστη, σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γεύση.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Amber", με στιλ λονδρέζικου μπιστρό

Κομψές γεύσεις, αστική ατμόσφαιρα και γιορτινά μενού που δίνουν ρυθμό στις νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Το "Brisk" προτείνει ελληνική δημιουργική κουζίνα

Σοφιστικέ comfort dining με επτανησιακό χρώμα από τον chef patron Σπύρο Βαραγγούλη.