
Ο ταλαντούχος σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τη δουλειά και τα πιάτα του στο 7 Food Sins της Πλάκας και το La Maison της Σαντορίνης και ξεχώρισε στο -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και στη λίστα του οδηγού Michelin- δικό του εστιατόριου Seeds (και στο οποίο συνεχίζει φουριόζος) ετοιμάζεται να προσθέσει δύο ακόμη επιμέλειες στη δούλεψή του, καθώς αναλαμβάνει το Spit Jack και το Ami Italian Bistro.


Στο Spit Jack -που σύντομα ανοίγει και στο Golden Hall νέο κατάστημα- το κόνσεπτ θα διατηρηθεί ενώ στο Ami θα υπάρχει πια μικρότερα μενού, ελαφρώς πιο elevated και πάντοτε σε ιταλιάνικη κατεύθυνση, με το βάρος να πέφτει σε χειροποίητα ζυμαρικά, πίτσα και ποιοτικά toppings.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.