Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden

Τα σαββατοκύριακα προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden

Το Winter Garden σε καλωσορίζει σε μία αν μη τι άλλο μεγαλοπρεπή εμπειρία brunch, που επιμελείται ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, με έμπνευση από την ευρωπαϊκή γαστρονομική παράδοση, τις ελληνικές πρώτες ύλες και την ιστορία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Το ανανεωμένο μενού του "Weekends at Winter Garden", μια ωδή στην απόλαυση του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, ξεκινά με χειροποίητα γαλλικά αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο αρτοποιείο του ξενοδοχείου.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 4

Απολαυστικά κρουασάν βουτύρου, σοκολάτας ‘gianduja’, ‘pain au chocolat’, αλλά και αλμυρό κρουασάν με τυρί και παστράμι μόσχου, που ετοιμάζει με δεξιοτεχνία ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας, παρουσιάζονται μπροστά σου μέσα σε ειδικό τρόλεϊ και συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, τον φρέσκο χυμό ή το τσάι σου, δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για χαλαρές συζητήσεις και νόστιμες συνθήκες.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 2

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 1

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με εκλεπτυσμένα κυρίως πιάτα που συνδυάζουν εμβληματικές  συνταγές με ελληνικές πινελιές, απογειώνοντας την εμπειρία. Τα ζουμερά αυγά Florentine με φρέσκο σπανάκι, μυρωδικά και μια βελούδινη σάλτσα μπεσαμέλ με γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. είναι ένα πιάτο βαθιάς νοστιμιάς.

Το Candele ‘al gratin’ με χρυσαφένια ζυμαρικά γκρατινέ, γεμιστά με αρωματικά μανιτάρια του δάσους, εκλεκτή τρούφα από την ελληνική γη και σάλτσα με τυρί γκοργκοντζόλα, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Για όσους προτιμούν κάτι πιο κλασικό, το περίφημο μοσχάρι Stroganoff εντυπωσιάζει και συγκινεί με το τρυφερό φιλέτο που μαγειρεύεται με λαχανικά και πίκλες και σερβίρεται με αέρινο πουρέ πατάτας, ενώ το φρικασέ θαλασσινών με γαρίδες, αστακό, οστρακοειδή και πικάντικο λουκάνικο συνδυάζει θαλασσινή νοστιμιά, πλούσια γεύση και φινέτσα.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 3

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με έναν φόρο τιμής στη γαλλική ζαχαροπλαστική, όταν στο τραπέζι καταφθάνει ένα αχνιστό ταψάκι με τη θρυλική Tarte Tatin, αρωματισμένη με κάρδαμο και ελαιόλαδο, συνοδευόμενη από πλούσιο παγωτό βανίλιας, για να μοιραστείτε και να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας. Δίπλα της, μια υπέροχη ποικιλία από petit fours και ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια σε συνδυασμό με τις απαλές νότες της μουσικής του Winter Garden προσφέρουν την τελευταία μαγική πινελιά σε ένα brunch που θα μνημονεύεται.


Info

Σάββατο & Κυριακή / 11.00-14.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3330748
grandebretagne.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.