Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden

Τα σαββατοκύριακα προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden

Το Winter Garden σε καλωσορίζει σε μία αν μη τι άλλο μεγαλοπρεπή εμπειρία brunch, που επιμελείται ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, με έμπνευση από την ευρωπαϊκή γαστρονομική παράδοση, τις ελληνικές πρώτες ύλες και την ιστορία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Το ανανεωμένο μενού του "Weekends at Winter Garden", μια ωδή στην απόλαυση του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, ξεκινά με χειροποίητα γαλλικά αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο αρτοποιείο του ξενοδοχείου.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 4

Απολαυστικά κρουασάν βουτύρου, σοκολάτας ‘gianduja’, ‘pain au chocolat’, αλλά και αλμυρό κρουασάν με τυρί και παστράμι μόσχου, που ετοιμάζει με δεξιοτεχνία ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας, παρουσιάζονται μπροστά σου μέσα σε ειδικό τρόλεϊ και συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, τον φρέσκο χυμό ή το τσάι σου, δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για χαλαρές συζητήσεις και νόστιμες συνθήκες.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 2

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 1

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με εκλεπτυσμένα κυρίως πιάτα που συνδυάζουν εμβληματικές  συνταγές με ελληνικές πινελιές, απογειώνοντας την εμπειρία. Τα ζουμερά αυγά Florentine με φρέσκο σπανάκι, μυρωδικά και μια βελούδινη σάλτσα μπεσαμέλ με γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. είναι ένα πιάτο βαθιάς νοστιμιάς.

Το Candele ‘al gratin’ με χρυσαφένια ζυμαρικά γκρατινέ, γεμιστά με αρωματικά μανιτάρια του δάσους, εκλεκτή τρούφα από την ελληνική γη και σάλτσα με τυρί γκοργκοντζόλα, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Για όσους προτιμούν κάτι πιο κλασικό, το περίφημο μοσχάρι Stroganoff εντυπωσιάζει και συγκινεί με το τρυφερό φιλέτο που μαγειρεύεται με λαχανικά και πίκλες και σερβίρεται με αέρινο πουρέ πατάτας, ενώ το φρικασέ θαλασσινών με γαρίδες, αστακό, οστρακοειδή και πικάντικο λουκάνικο συνδυάζει θαλασσινή νοστιμιά, πλούσια γεύση και φινέτσα.

Για μεγαλοπρεπές brunch στο Winter Garden 3

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με έναν φόρο τιμής στη γαλλική ζαχαροπλαστική, όταν στο τραπέζι καταφθάνει ένα αχνιστό ταψάκι με τη θρυλική Tarte Tatin, αρωματισμένη με κάρδαμο και ελαιόλαδο, συνοδευόμενη από πλούσιο παγωτό βανίλιας, για να μοιραστείτε και να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας. Δίπλα της, μια υπέροχη ποικιλία από petit fours και ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια σε συνδυασμό με τις απαλές νότες της μουσικής του Winter Garden προσφέρουν την τελευταία μαγική πινελιά σε ένα brunch που θα μνημονεύεται.


Info

Σάββατο & Κυριακή / 11.00-14.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3330748
grandebretagne.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.