Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το μπαρ στον πρώτο όροφο του Sister Athens 1

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη στο Ψυχικό έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά. Σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις κάθε φορά ένα ανοιχτό πεδίο απόλαυσης σε ποτό, φαγητό, ατμόσφαιρα και μουσική. 

Ακριβώς στο τελευταίο -αλλά και προσφέροντας μία ωραία συνθήκη για τα μεσημέρια της Κυριακής- επενδύει και αυτή τη φορά το Sister, επαναφέροντας και φέτος το αν μη τι άλλο γλεντζέδικο live session με λαϊκά κομμάτια, στήνοντας ξανά πάλκο στο Νέο Ψυχικό μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη χρονιά (από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025).

Λαϊκά στο Sister

To ταϊλανδέζικο bar restaurant Sister στο Ψυχικό

Μελωδίες του Χιώτη και του Ζαμπέτα και Κυριακές με λαϊκά, Γαβαλά και Πόλυ Πάνου στα μωσαϊκά. Το μπουζούκι συναντά την ασιατική, και όχι μόνο, κουζίνα σε δειλινά γεμάτα αναμνήσεις.

Στο πάλκο παίζουν οι:

  • Δήμητρα Τσαγκάρακη, τραγούδι 
  • Σωτήρης Τσόγκας, μπουζούκι 
  • Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, ακορντεόν
  • Άγη Παπαπαναγιώτου, κιθάρα

Λαϊκά στο Sister_poster


Info

Κάθε Κυριακή από τις 26/10
Από τις 15:00
Κρατήσεις στο τηλ. 210 6756845

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Sister

Περικλέους 11, Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί αξίζει να περάσεις από το Μανάρι αυτή την Κυριακή

Και τιμά την ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου όπως αυτό καλά γνωρίζει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/02/2026

Arty Βαλεντίνος στο NEW Hotel

"Valentine’s Staycation" ή ατμοσφαιρικό δείπνο; Το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο του χρόνου είναι ιδανική αφορμή για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας, πέρα από τα δεδομένα, στο NEW Hotel.

Η Αθήνα δοκιμάζει τα γαστρονομικά όριά της στο πιάτο

Οι σεφ της πόλης πειραματίζονται, το κοινό ακολουθεί και η γαστρονομική σκηνή αποκτά μια νέα, εξωστρεφή ταυτότητα που κοιτά πέρα από σύνορα, χωρίς να ξεχνά τις ρίζες της.

Garum

Στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του Μετς, ο Χρήστος Γλωσσίδης ξεδιπλώνει μια προσωπική, μεθοδική προσέγγιση στις κουζίνες της Ανατολής με χέρι λεπτό κι ανάλαφρο, κι επιχειρεί ελληνοασιατικές ζυμώσεις που θα ωριμάζουν όλο και πιο ωραία όσο περνάει ο καιρός.

Tο πιο κινηματογραφικό εστιατόριο της Τήνου σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα

Από την Τήνο ταξιδεύει για μία βραδιά στην Αθήνα το "Ένα Μικρό Καράβι", φέρνοντας μαζί του μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της κουζίνας του.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κοντοσούβλι πετεινού στο 'Ex Machina'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Κρύο, καιρός για massaman curry στο πιο αγαπημένο ταϊλανδέζικο της πόλης

Κρύος καιρός, ζεστό μπολ: στο Tuk Tuk του Κουκακίου το Massaman Curry σερβίρεται κρεμώδες, αρωματικό και ήπια πικάντικο, ιδανικό για χειμωνιάτικες λιγούρες.