"Ρακί Μεζέ": Γιορτές με ένα δίδυμο που δεν χάνει

Ρακί Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Αν μη τι άλλο τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική αφορμή να βρεθούμε ξανά με όλους τους αγαπημένους μας και δεν υπάρχει καλύτερο ή πιο παρεΐστικο σκηνικό γι’ αυτές τις συναντήσεις από το μοντέρνο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο, με εκλεκτούς μεζέδες και σήμα το ρακοκάζανο. Άλλωστε, στο "Ρακί Μεζέ" στη ζωηρή πλατεία Αγίας Ειρήνης –αλλά και στο "αδερφάκι" του που έχει καθιερωθεί ως κλασικό σποτ στην Καλλιθέα– πρωταγωνιστεί ένα δίδυμο που δεν χάνει ποτέ: ρακί με μεζέ.

Ρακί Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Έτσι, ένα ολόκληρο section του μενού, που αγαπά τη μερακλίδικη θαλασσοφαγία, αφιερώνεται στα μικρά αλλά γεμάτα φαντασία πιάτα που συνοδεύουν το πίνειν, όπως το γαριδάκι "με τη σέσουλα", οι φωλιές από κανταΐφι με θαλασσινά και τα μελωμένα μπουρεκάκια φέτας ή οι κρασάτες σουπιές με φρέσκια ντομάτα και μάραθο, ενώ πιάτα σαν το πληθωρικό κριθαρότο γαρίδας ή το σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι θα μας κάνουν να γυρίσουμε σελίδα στα "κυρίως".

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο, 2103221865 / Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα, 2109429027 / www.kastelorizo.com.gr, FB: Raki Meze Athens, IG: rakimeze_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Ρακί Μεζέ

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.