Foodon Social Dining: Η μαγεία της γαστρονομίας και της αλληλεγγύης με τον Δήμο Σαμουράκη

Ο διακεκριμένος σεφ μαγειρεύει για ένα τραπέζι που υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία, ενισχύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων.

Foodon Social Dining

Κάθε Foodon Social Dining ενώνει ανθρώπους γύρω από ένα κοινό τραπέζι, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο συνάντησης, αλληλεγγύης και καλοσύνης. Στην τελευταία εκδήλωση, η οποία έγινε αφορμή για μια γαστρονομική εμπειρία, το μαγειρικό team υποδέχθηκε τον διακεκριμένο σεφ Δήμο Σαμουράκη. Γνωστός για την αφοσίωσή του στην υψηλή γαστρονομία μέσω του εστιατορίου του, "Seeds Restaurant" στα Ιλίσια, πρόσφερε μια βραδιά γεμάτη δημιουργία και γεύσεις που ξεπέρασαν τα όρια του πιάτου.

Στην παρέα βρέθηκε και ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τις αλληλεπιδράσεις με τους καλεσμένους και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη σημασία της κοινωνικής ευαισθησίας. Η επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα του έδωσε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει τη σημασία της σύνδεσης και της καλοσύνης. Πρότεινε σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του Social Dining ως μια ευκαιρία να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και να παρατηρήσουν τον κόσμο όπως είναι, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Η διακεκριμένη αθλήτρια Κλέλια Πανταζή γέμισε με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς γνώρισε ενδιαφέροντες ανθρώπους που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχε γνωρίσει ποτέ. Η συγκίνηση για τις ξεχωριστές ιστορίες τους και η ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχει, της έμειναν στο τέλος της βραδιάς. Εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης, καλώντας περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στα γεύματα της Foodon, πιστεύοντας στη σημασία της κοινωνικής σύνδεσης και της συμπερίληψης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
09/05/2025

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.