Στα "Koi Sushi Bar" δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και δεν σε απασχολεί!

Το brand που έκανε το σούσι τάση για όλους μας περιμένει στα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης με ανανεωμένες γεύσεις πλάι στα δημοφιλή ιαπωνικά classics.

Koi Sushi Bar

Μαστιχωτό ελληνικό λαβράκι σασίμι ή καψαλισμένο με σος ponzu; Δροσερά ρολάκια γαρίδας, αγγούρι και αβοκάντο με εξωτερική επικάλυψη από ρύζι και μαύρο σουσάμι ή σολομό τεριγιάκι; Ευτυχώς στα "Koi Sushi Bar" αντίστοιχα γευστικά διλήμματα δεν χρειάζεται να μας απασχολήσουν πολύ, αφού εύκολα παραγγέλνουμε ό,τι μας κάνει αίσθηση και βέβαια, ξαναρχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη με την πρώτη ευκαιρία. 

Koi Sushi Bar

Το brand που έφερε κοντά στο νεανικό κοινό της πόλης και στις καθημερινές μας συνήθειες το σούσι και τα ιαπωνικά best sellers, όπως οι γαρίδες τεμπούρα με sweet chili mayo πάνω σε roll με αβοκάντο και μαύρο σουσάμι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πλέον μας περιμένουν σε ακόμη περισσότερες γωνίες της πόλης, από το κέντρο ως τα προάστια, με τα δημοφιλή signature πιάτα και βέβαια άφθονο σούσι στις πλέον προσιτές εκδοχές που δεν τσιγκουνεύονται σε αυθεντικότητα και νοστιμιά. 

Koi Sushi Bar

Χαρούμενα, φιλικά, μίνιμαλ, και πρώτα απ’ όλα νόστιμα και οικονομικά, τα "Koi Sushi Bar", από την ethnic town του Συντάγματος ως τη Βούλα, μας περιμένουν για ανάλαφρες καλοκαιρινές εξόδους με ανατολικά αρώματα. Στον ανανεωμένο κατάλογο βρίσκουμε νέες προτάσεις σε ρολάκια, όπως το Dynamite Roll με πικάντικη μαγιονέζα πάνω στο οποίο ακουμπά ψητό λαβράκι με μαύρο σουσάμι, unagi σος και tobikko, ή το Volcano Roll με ψητό σολωμό και τηγανητό κρεμμύδι, που θα βάλουμε δίπλα στα κλασικά αγαπημένα μας nigiri και σασίμι. 

Koi Sushi Bar

Τα combos για κάθε στιλ (και vegan) είναι φυσικά ανάμεσα στις πρώτες μας επιλογές για να δοκιμάσουμε διαφορετικές γεύσεις, ενώ οι επιλογές σε noodles αλλά και τα starters, όπως τα τραγανά αλατισμένα φασόλια Edamame, οι γαρίδες popcorn (λέγε με τεμπούρα) με sweet chilli sauce, η Koi Salad με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά, mango, spicy surimi και apple ponzu dressing, τα ανάλαφρα bao Bun με κοτόπουλο ή γαρίδα, ή ο σολωμός Rose με ρύζι, σος μαγιονέζας μουστάρδας και σχοινόπρασο δεν εξαντλούνται σε μια επίσκεψη και, ευτυχώς, στα "Koi Sushi Bar" μπορούμε να επιστρέφουμε όσο συχνά θέλουμε!

www.koisushibar.com, Facebook

Περισσότερες πληροφορίες

Koi

Απόλλωνος 1, Σύνταγμα
  • Ethnic κουζίνες

Koi

Λεωφ. Βασ. Παύλου 98, Βούλα
  • Ethnic κουζίνες

Koi

Σολωμού 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.