Στα "Koi Sushi Bar" δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και δεν σε απασχολεί!

Το brand που έκανε το σούσι τάση για όλους μας περιμένει στα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης με ανανεωμένες γεύσεις πλάι στα δημοφιλή ιαπωνικά classics.

Koi Sushi Bar

Μαστιχωτό ελληνικό λαβράκι σασίμι ή καψαλισμένο με σος ponzu; Δροσερά ρολάκια γαρίδας, αγγούρι και αβοκάντο με εξωτερική επικάλυψη από ρύζι και μαύρο σουσάμι ή σολομό τεριγιάκι; Ευτυχώς στα "Koi Sushi Bar" αντίστοιχα γευστικά διλήμματα δεν χρειάζεται να μας απασχολήσουν πολύ, αφού εύκολα παραγγέλνουμε ό,τι μας κάνει αίσθηση και βέβαια, ξαναρχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη με την πρώτη ευκαιρία. 

Koi Sushi Bar

Το brand που έφερε κοντά στο νεανικό κοινό της πόλης και στις καθημερινές μας συνήθειες το σούσι και τα ιαπωνικά best sellers, όπως οι γαρίδες τεμπούρα με sweet chili mayo πάνω σε roll με αβοκάντο και μαύρο σουσάμι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πλέον μας περιμένουν σε ακόμη περισσότερες γωνίες της πόλης, από το κέντρο ως τα προάστια, με τα δημοφιλή signature πιάτα και βέβαια άφθονο σούσι στις πλέον προσιτές εκδοχές που δεν τσιγκουνεύονται σε αυθεντικότητα και νοστιμιά. 

Koi Sushi Bar

Χαρούμενα, φιλικά, μίνιμαλ, και πρώτα απ’ όλα νόστιμα και οικονομικά, τα "Koi Sushi Bar", από την ethnic town του Συντάγματος ως τη Βούλα, μας περιμένουν για ανάλαφρες καλοκαιρινές εξόδους με ανατολικά αρώματα. Στον ανανεωμένο κατάλογο βρίσκουμε νέες προτάσεις σε ρολάκια, όπως το Dynamite Roll με πικάντικη μαγιονέζα πάνω στο οποίο ακουμπά ψητό λαβράκι με μαύρο σουσάμι, unagi σος και tobikko, ή το Volcano Roll με ψητό σολωμό και τηγανητό κρεμμύδι, που θα βάλουμε δίπλα στα κλασικά αγαπημένα μας nigiri και σασίμι. 

Koi Sushi Bar

Τα combos για κάθε στιλ (και vegan) είναι φυσικά ανάμεσα στις πρώτες μας επιλογές για να δοκιμάσουμε διαφορετικές γεύσεις, ενώ οι επιλογές σε noodles αλλά και τα starters, όπως τα τραγανά αλατισμένα φασόλια Edamame, οι γαρίδες popcorn (λέγε με τεμπούρα) με sweet chilli sauce, η Koi Salad με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά, mango, spicy surimi και apple ponzu dressing, τα ανάλαφρα bao Bun με κοτόπουλο ή γαρίδα, ή ο σολωμός Rose με ρύζι, σος μαγιονέζας μουστάρδας και σχοινόπρασο δεν εξαντλούνται σε μια επίσκεψη και, ευτυχώς, στα "Koi Sushi Bar" μπορούμε να επιστρέφουμε όσο συχνά θέλουμε!

www.koisushibar.com, Facebook

Περισσότερες πληροφορίες

Koi

Απόλλωνος 1, Σύνταγμα
  • Ethnic κουζίνες

Koi

Λεωφ. Βασ. Παύλου 98, Βούλα
  • Ethnic κουζίνες

Koi

Σολωμού 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Koi

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.