Μα ποιες είναι οι Charlie's Angels που ανοίγουν ένα νέο εστιατόριο στο Κολωνάκι;

Μάθαμε για την ομάδα που επιμελείται το νέο εστιατόριο "Yaboo" στο Κολωνάκι που πρόκειται να ανοίξει το φθινόπωρο.

Γεωργιάννα Χιλιαδάκη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη

Έτσι όπως είδα την ανάρτηση της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στα social, νόμιζα ότι εντός ολίγου ανοίγει το καινούργιο εστιατόριο που ετοιμάζει με τον Χάρη Σπύρου ("Zurbaran", "Gorlomi"). Τελικά το μικρό εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του "Stinking Bishop" στη γωνία Λουκιανού και Σπευσίπου, θ΄ ανοίξει το φθινόπωρο. Το επιμελούνται οι Charlie's Angels, η δημιουργική ομάδα που έχει επικεφαλής την Χιλιαδάκη και δίπλα της τη Δανάη Βορίδου και την Ερασμία Μπαλάσκα από την ομάδα του "Funky Gourmet".

Ερασμία Μπαλάσκα
Ερασμία Μπαλάσκα

Το εστιατόριο στο Κολωνάκι θα εστιάζει στο ψάρι με κλασσικές προτάσεις αλλά και με τσαχπινιές όπως η σεφταλιά μπακαλιάρου, ή χέλι κοντοσούβλι με πιπεριές και homemade γιαπωνέζικη unagi sauce. Οι Charlie's Angels όμως επιμελούνται στα πάντα και ένα νέο εστιατόριο που ετοιμάζεται στον Πειραιά. Θα έχει σύγχρονη ελληνική κουζίνα και θα λέγεται "Yaboo", όπως δηλαδή λένε στην ιδιόλεκτο της βόρειας Χίου το μέρος του χωριού όπου μαζεύονται οι παρέες για αυτοσχέδια παρείστικα τσιμπούσια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.