Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν - μόνο τυχαίο δεν είναι το πρόσφατο Bib Gourmand από τον οδηγό Michelin. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. Και αγαπά το κρασί και τα events.
Πλέκει τα δύο τελευταία για ακόμη μία φορά, υποδεχόμενο το φημισμένο οινοποιείο Gut Oggau από το Burgenland της Αυστρίας. Συγκεκριμένα, στις 3 Μαρτίου και σε συνεργασία με το Dameli Wines θα φιλοξενήσει τους Αυστριακούς οινοπλάστες σε μία ξεχωριστή γαστρονομική περίσταση που θα λάβει χώρα από τις 12.00-18.00.
Οι ιδρυτές του οινοποιείου Eduard και Stephanie Tscheppe θα παραδώσουν ένα masterclass και στη συνέχεια ο σεφ-πατρόν Χάρης Νικολούζος θα παρουσιάσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, εμπνευσμένο από τα κρασιά του Gut Oggau.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.