Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár'

Μία εμπειρία για τους λάτρεις της γαστρονομίας και του καλού κρασιού, στις 3 Μαρτίου και το δημοφιλές εστιατόριο της Δάφνης.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár'

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν - μόνο τυχαίο δεν είναι το πρόσφατο Bib Gourmand από τον οδηγό Michelin. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. Και αγαπά το κρασί και τα events. 

Πλέκει τα δύο τελευταία για ακόμη μία φορά, υποδεχόμενο το φημισμένο οινοποιείο Gut Oggau από το Burgenland της Αυστρίας. Συγκεκριμένα, στις 3 Μαρτίου και σε συνεργασία με το Dameli Wines θα φιλοξενήσει τους Αυστριακούς οινοπλάστες σε μία ξεχωριστή γαστρονομική περίσταση που θα λάβει χώρα από τις 12.00-18.00.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 1

Οι ιδρυτές του οινοποιείου Eduard και Stephanie Tscheppe θα παραδώσουν ένα masterclass και στη συνέχεια ο σεφ-πατρόν Χάρης Νικολούζος θα παρουσιάσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, εμπνευσμένο από τα κρασιά του Gut Oggau.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 3

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.