Tasty Awards 2024 x Esquire: Ποιο από τα νέα εστιατόρια της Αθήνας είναι το αγαπημένο σου;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις εκείνο το μέρος που άνοιξε μέσα στο 2023 και κέρδισε αμέσως την καρδιά σου.

Tasty Awards 2024 x Esquire

Κάθε φορά που ένα νέο σενάριο ξετυλίγεται στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης γεννά μια προσμονή λαχταριστή, για κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Το κάνει δε, σε μία εστιατορική σκηνή που φροντίζει διαρκώς τα τελευταία χρόνια να ανεβάζει το επίπεδό της και να "ανοίγει" προς πολλές και ξεχωριστές κατευθύνσεις. 

Σχεδόν αθόρυβα -ή όχι και τόσο αθόρυβα- η αθηναϊκή φαγητογραφία εμπλουτίζεται, με μέρη που έχουν κάτι να πουν. Και που ήρθαν για να μείνουν.

Η κατηγορία Newcomers των Tasty Awards 2024 x Esquire τιμά τα εστιατόρια που άνοιξαν μέσα στο 2023 και σε καλεί να στηρίξεις με την ψήφο σου εκείνο ακριβώς το μέρος που ξεχωρίζεις.

Ψηφίζεις το αγαπημένο σου πρωτοεμφανιζόμενο εστιατόριο εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια ξεχωριστή τελετή τον Μάρτιο του 2024.

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 24 x ESQUIRE
Βίκος
Βίκος Cola
Don Papa Rum
Lafazanis Winery
Metro Cash & Carry

Υποστηρικτής: Caffè L'Antico

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.