Τα Wine Dinners επιστρέφουν στο The Hill Athens

Με μια υπέροχη θέα της Ακρόπολης για φόντο, η ομάδα του rooftop εστιατορίου του Θησείου επαναφέρει τα οινογαστρονομικά ραντεβού της Παρασκευής, με ειδικά σχεδιασμένα μενού συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων αρχής γενομένης από τις 2 Φεβρουαρίου.

Hill Athens

Τα οινογαστρονομικά ραντεβού μας επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο "The Hill Athens", το rooftop εστιατόριο του Θησείου, που από αυτήν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, θα μας περιμένει με ειδικά διαμορφωμένα μενού degustation, συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων, με την υπογραφή των Γιώργο Σπύρου (Restaurant and Wine Director), Δημήτρη Δημητριάδη (Executive Chef ) και Γιώργο Νεστορίδη (Chef de Cuisine)

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή ένα μενού γευσιγνωσίας 5 σταδίων θα στρέψει τον οινικό προβολέα σε ποικιλίες κρασιού όπως το Gewurztraminer, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο, το Pinot Noir και το Μοσχάτο, με την κουζίνα να ετοιμάζει ιδιαίτερα γευστικά παντρέματα, με πιάτα όπως το nigiri τόνου με παντζάρι, οι λαχανοντολμάδες καραβίδας και το χοιρινό μάγουλο με καραμελωμένη σελινόριζα. Το σέρβις ξεκινά στις 20.30 και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.