Tasty Awards 2024 x Esquire: Εκεί που τρώμε πραγματικά καλό κρέας

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου κρεατοφαγικό στέκι στην Αθήνα.

Tasty Awards 2024 x Esquire

Δεν είναι μυστικό πως στα μέρη μας, το κρέας είχε ανέκαθεν μία πολύ ισχυρή βάση φανατικών οπαδών. Οι τελευταίοι διαρκώς επιστρέφουν σε διαχρονικά καρνιβορικά στέκια ή αναζητούν νέα, με το κάθε ένα εξ' αυτών να καταθέτει τη δική του πρόταση σχετικά με το τι θεωρείται καλή κρεατοφαγία. Τόσο, που έχει δημιουργηθεί πια μία πολύ αξιόλογη σκηνή στο εν λόγω πεδίο. 

Από τα ζουμερά παϊδάκια και το κοκορέτσι μέχρι τις πιο δημοφιλείς μπριζόλες και τις premium κοπές μακράς ωρίμανσης, η Αθήνα δείχνει να διαθέτει επιλογές για κάθε φυλή κρεατοφάγων, με εστιατόρια που καλύπτουν όλο τα φάσμα της ζουμερής γαστρονομικής προσέγγισης. 

Η κατηγορία Meat των Tasty Awards 2024 x Esquire τιμά και αυτή τη γκάμα εστιατορίων και σε καλεί να στηρίξεις με την ψήφο σου εκείνο ακριβώς το μέρος που ξεχωρίζεις. 

Ψηφίζεις το αγαπημένο σου εστιατόριο για κρέας εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια ξεχωριστή τελετή τον Μάρτιο του 2024.

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 24 x ESQUIRE
Βίκος
Βίκος Cola
Don Papa Rum
Lafazanis Winery
Metro Cash & Carry

Υποστηρικτής: Caffè L'Antico

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.