Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Μία διαφορετική προσέγγιση του δημοφιλούς εστιατορίου της Δάφνης, για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. 

Πέρα από αυτά, φροντίζει τακτικά να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον παλιών και νέων φίλων, με διάφορα events. Το αυτό ισχύει και τώρα, καθώς την επόμενη Κυριακή (21/01) οργανώνει ένα street food & wine event. 

Παράλληλα με τα πιάτα της κάρτας του, ο σεφ Νικολούζος θα σερβίρει ακόμη ένα χοτ ντογκ με πεσκανδρίτσα και ένα sando με γλυκάδια. Στο πλάι του πρώτου, ο σομελιέ Διονύσης Βασιλειάδης θα τοποθετήσει ένα λευκό blend Furmint - Riesling (Weingut Moric - περιοχή Balaton, Ουγγαρία) και τη μπύρα Tilquin à l'Ancienne Pinot Meunier ενώ για το δεύτερο, προτείνει ένα pairing με ένα λευκό blend Chardonnay - Sauvignon Blanc (La Castellada Collio, βόρεια Ιταλία) και τη μπύρα Strange Brew Cellar Jams Farmhouse Ale.


Info

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
Tηλ: 210 9755764
14:00-18:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Jerár

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.