Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Μία διαφορετική προσέγγιση του δημοφιλούς εστιατορίου της Δάφνης, για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. 

Πέρα από αυτά, φροντίζει τακτικά να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον παλιών και νέων φίλων, με διάφορα events. Το αυτό ισχύει και τώρα, καθώς την επόμενη Κυριακή (21/01) οργανώνει ένα street food & wine event. 

Παράλληλα με τα πιάτα της κάρτας του, ο σεφ Νικολούζος θα σερβίρει ακόμη ένα χοτ ντογκ με πεσκανδρίτσα και ένα sando με γλυκάδια. Στο πλάι του πρώτου, ο σομελιέ Διονύσης Βασιλειάδης θα τοποθετήσει ένα λευκό blend Furmint - Riesling (Weingut Moric - περιοχή Balaton, Ουγγαρία) και τη μπύρα Tilquin à l'Ancienne Pinot Meunier ενώ για το δεύτερο, προτείνει ένα pairing με ένα λευκό blend Chardonnay - Sauvignon Blanc (La Castellada Collio, βόρεια Ιταλία) και τη μπύρα Strange Brew Cellar Jams Farmhouse Ale.


Info

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
Tηλ: 210 9755764
14:00-18:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Jerár

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.