"Ciel Athens": Ρεβεγιόν με θέα την Ακρόπολη

Ciel Athens © Γιώργος Βουρσούκης

Η προνομιακή τοποθεσία του ντιζαϊνάτου all-day bar-restaurant με την κοσμοπολίτικη αύρα και την εντυπωσιακή θέα στο ιστορικό κέντρο της πόλης το καθιστά ένα από τα places to be και τη γιορτινή περίοδο για brunch, δείπνο και ποτό. Η περιμετρική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Ναό του Ηφαίστου συντροφεύει signature cocktails που θα απολαύσετε μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος με πιάτα όπως το φιλέτο σολομού με μαύρο ρύζι και σάλτσα teriyaki ή η μοσχαρίσια ταλιάτα με σάλτσα Béarnaise και επιδόρπια όπως το all time classic προφιτερόλ.

Ciel Athens
© Γιώργος Βουρσούκης

Πριν αλλά και μετά τις εορταστικές αγορές θα περάσετε για μια πίτσα με prosciutto ή κάποιο από τα πληθωρικά burgers, τα pancakes με διπλή σοκολάτα, παρέα με ροφήματα και σπιτικούς χυμούς, ενώ το βράδυ θα σας υποδεχτούν με αφρούς και φυσαλίδες.

Ciel Athens
© Γιώργος Βουρσούκης

Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως, 2103314727, Ciel Athens, ciel_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"