Το "Matsuhisa Athens" περνάει το brunch στο επόμενο επίπεδο

Το εστιατόριο – προορισμός του Αστέρα Βουλιαγμένης καλεί τους λάτρεις των high end γεύσεων σε ένα νέο σαββατοκυριακάτικο γευστικό προσκύνημα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που επαναπροσδιορίζει την έννοια του brunch.

Matsuhisa

Μια διαφορετική brunch εμπειρία έχει σχεδιάσει το πολυβραβευμένο "Matsuhisa Athens" στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με το εστιατόριο – προσκύνημα των Nobu lovers, αλλά και των λάτρεων των high end γεύσεων γενικότερα, να μας καλεί σε μια καλοφαγική εμπειρία που επανακαθορίζει την έννοια της σαββατοκυριακάτικης απόλαυσης.

Matsuhisa Athens

Νέα signature πιάτα και δημιουργίες που ισορροπούν με χάρη ανάμεσα στην ιαπωνική παράδοση και τη νοχελική γοητεία του brunch, συνθέτουν το νέο μενού του "Matsuhisa Athens", που θα σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τη 1μμ, στο εμβληματικό εστιατόριο.

Από το Wagyu Katsu Sando μέχρι το Skirt Steak Black Angus και το Donburi με chirashi, σολομό ή τόνο, το ανανεωμένο μενού του Executive Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Executive Chef Θωμά Κουράκου θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, ενώ το άνετο περιβάλλον του "Matsuhisa Athens", με την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ολοκληρώσουν την εμπειρία.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
www.matsuhisaathens.com
Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.