Η 'Μαρίκα' εμπλουτίζει το ιταλιάνικο ταμπεραμέντο της

Νέες γεύσεις στη feelgood τρατορία του Χαλανδρίου.

Η τρατορία Μαρίκα στο Χαλάνδρι

Η κομψή τρατορία στο Χαλάνδρι αναδεικνύει γεύσεις με ιταλικό προφίλ προσθέτοντας πινελιές φροντίδας. Στη ζεστή ατμοσφαιρική σάλα και την όμορφη αυλή της σερβίρει αντιπροσωπευτικά δείγματα της κουζίνας της Μπότας, με την πρωτοκαθεδρία στο μενού της να  έχουν τα ζυμαρικά με αρκετές κλασικές προτάσεις αλλά και κάποιες με τη νόστιμη ματιά της ομάδας της. 

Η 'Μαρίκα' δε σταματά στιγμή να αναζητά τρόπους ώστε να γίνει ακόμη πιο απολαυστική και αυτό ακριβώς επιδιώκει και τώρα με κάποιες φρέσκες προτάσεις. Τέτοιες είναι τα αραντσίνι μοτσαρέλας, το vitello tonnato, τα μανιτάρια με κρέμα ρικότα, η πίτσα με κατσικίσιο τυρί, λάδι λευκής τρούφας και φίλε αμύγδαλα, συν τις δύο βίγκαν μακαρονάδες: Μία με πέστο παντζαριού και φουντούκι και μια με πατέ πιπεριάς μελιτζάνας.

Σε όλα τα παραπάνω, θα προσθέσεις και δύο καινούρια γλυκά, το προφιτερόλ που στήνεται μπροστά στον επισκέπτη και την πάβλοβα με χειροποίητες μαρέγκες και σάλτσα φρέσκιας φράουλας.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Marika Trattoria.

Αγίας Παρασκευής 109, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.