Η Metropolitan Foods νοστίμισε τα Top Notch

Η γνωστή εταιρεία εισαγωγής premium προϊόντων προσέφερε στη λαμπερή βραδιά των Top Notch το διεθνώς αναγνωρισμένο κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία, που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής.

Metropolitan Foods

Η μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens", κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν επίσης τα ειδικά βραβεία Top Notch. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε μια πλειάδα βραβευμένων σεφ παρουσιάζοντας μια σειρά από κομψές δημιουργίες σε μικρές γαστρονομικές μπουκιές, οι οποίες ενθουσίασαν τους καλεσμένους. 

Η Metropolitan Foods, η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει premium beef και υλικά γαστρονομίας αλλά και λύσεις ποιότητας στους επαγγελματίες της εστίασης, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή της γεύσης. Η εταιρεία κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου εισαγωγής τροφίμων στην κατηγορία premium, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλάι των συνεργατών της, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια όλων των ειδών, ειδικά καταστήματα, chefs, ακόμα και ιδιώτες που αγαπούν το καλό φαγητό. 

Metropolitan Foods

Στη λαμπερή βραδιά των Top Notch, η Metropolitan Foods προσέφερε ένα από τα πλέον εκλεκτά της προϊόντα, το διεθνώς αναγνωρισμένο premium κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής. Έτσι, ο Γιάννης Λιόκας παρουσίασε έναν ανατρεπτικό λαχανοντολμά που είχε ως βάση μια τραγανή κροκέτα ρυζιού και πάνω της ταρτάρ από striploin Ocean Beef, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης το ανέδειξε με δημιουργικότητα και φαντασία σε ένα προχωρημένο κεφτεδάκι, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα μια σφαίρα ταρτάρ από κόντρα κοπή αυτού του εξαιρετικού κρέατος με πούδρα τηγανιτού καβουρμά. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.