Η Metropolitan Foods νοστίμισε τα Top Notch

Η γνωστή εταιρεία εισαγωγής premium προϊόντων προσέφερε στη λαμπερή βραδιά των Top Notch το διεθνώς αναγνωρισμένο κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία, που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής.

Metropolitan Foods

Η μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens", κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν επίσης τα ειδικά βραβεία Top Notch. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε μια πλειάδα βραβευμένων σεφ παρουσιάζοντας μια σειρά από κομψές δημιουργίες σε μικρές γαστρονομικές μπουκιές, οι οποίες ενθουσίασαν τους καλεσμένους. 

Η Metropolitan Foods, η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει premium beef και υλικά γαστρονομίας αλλά και λύσεις ποιότητας στους επαγγελματίες της εστίασης, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή της γεύσης. Η εταιρεία κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου εισαγωγής τροφίμων στην κατηγορία premium, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλάι των συνεργατών της, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια όλων των ειδών, ειδικά καταστήματα, chefs, ακόμα και ιδιώτες που αγαπούν το καλό φαγητό. 

Metropolitan Foods

Στη λαμπερή βραδιά των Top Notch, η Metropolitan Foods προσέφερε ένα από τα πλέον εκλεκτά της προϊόντα, το διεθνώς αναγνωρισμένο premium κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής. Έτσι, ο Γιάννης Λιόκας παρουσίασε έναν ανατρεπτικό λαχανοντολμά που είχε ως βάση μια τραγανή κροκέτα ρυζιού και πάνω της ταρτάρ από striploin Ocean Beef, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης το ανέδειξε με δημιουργικότητα και φαντασία σε ένα προχωρημένο κεφτεδάκι, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα μια σφαίρα ταρτάρ από κόντρα κοπή αυτού του εξαιρετικού κρέατος με πούδρα τηγανιτού καβουρμά. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.