Μεγάλος διαγωνισμός από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Οινόφιλοι με Πιστοποίηση

12 νικητές κερδίζουν το Νο.1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ

Γνώση, δεξιότητες και μία διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο κρασί, είναι το δώρο που προσφέρει η ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στους επισκέπτες του Κτήματος στη Νάουσα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά στο μήνα του τρύγου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα, θα κερδίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί,σε συνεργασία με το WSPC - το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοϊας της Ελλάδας - που έχει πετύχει να καθιερώσει την χώρα μας ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που θα διατίθεται στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, με έναν συνδυασμό γνώσης για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο, και ανάπτυξης δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία.

Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, κάτι που συμβαίνει και στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα. Η κουζίνα του εστιατορίου με την επιμέλεια της βραβευμένης Chef Κυριακής Φωτοπούλου εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ στην ατζέντα εκδηλώσεων βρίσκονται θεματικές γευσιγνωσίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.