"High School Pizza Bar": Θερινά μαθήματα γεύσης στο ιταλικό της Θεσσαλονίκης

Το αδερφάκι του αθηναϊκού «Pizza School» επιστρέφει ανανεωμένο και στρώνει τα θρανία του με φόντο τον Θερμαϊκό, για απροειδοποίητα τεστάκια βέρας ιταλιάνικης γεύσης.

High School Pizza Bar Θεσσαλονίκη

Ριζικά ανακαινισμένο και με ολόφρεσκια καλοκαιρινή διάθεση, το "High School Pizza Bar" της Θεσσαλονίκης ξαναστρώνει τα θρανία του για ταχύρρυθμα ιταλικής νοστιμιάς. Με θέα τα γλυκά κυματάκια του Θερμαϊκού και το μεταξένιο λαμπίρισμα του ήλιου πάνω τους, τα μαθήματα ξεκινούν από νωρίς με πρωινό και brunch, και τελειώνουν αργά το βράδυ, με πίτσα και cocktails.

High School Pizza Bar Θεσσαλονίκη

Φρεσκαρισμένο όχι μόνο στο χώρο, αλλά και στις γεύσεις, το pizza bar της παραλίας ανοίγει βιβλία με ολοκαίνουριες προτάσεις, όπως τα spicy lemon shrimp linguini, με ζουμερές γαρίδες αγκαλιασμένες από φρουτένια, πικάντικη νοστιμιά, ενώ οι pizza addicts της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη λατρέψει τη melangane con Burratta, με πικάντικη μελιτζάνα και βουβαλίσια μοτσαρέλα να ανταλλάσσουν βουτυρένιες εντάσεις.

High Scholl Pizza Bar Shrimp Linguini

Η γευστική εμπειρία του "High School Pizza Bar" συμπληρώνεται φέτος από την ευρεία και προσεγμένη λίστα κρασιών, που φέρνει στο ποτήρι αστέρια του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ δυνατές εμπειρίες pairing υπόσχεται και η ανανεωμένη cocktail list, με signature αλλά και κλασικές δημιουργίες να εγγυώνται συναρπαστικά γευστικά ταιριάσματα.

Λεωφόρος Νίκης 9, 231 028 6161
FB: High School Pizza Bar
IG: @highschoolpizzabar

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.