Νέο εστιατόριο by the sea, και το όνομα αυτού "Piscis"

Ο Παναγιώτης Γιακαλής ανοίγει νέο θαλασσινό εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

piscis

Κάτι παραπάνω από δραστήριος αποδεικνύεται ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, που παράλληλα με τα σταθερά του πρότζεκτ ανοίγεται και σε νέα νερά. Έτσι μαζί με τον στενό του συνεργάτη και chef de cuisine του "Krabo" Πέτρο Φωτείνη και τον ιδιοκτήτη των "Koursaros" σε Μύκονο και Αθήνα, Μανώλη Μαυριδάκη, ανοίγει το ολοκαίνουργιο θαλασσινό εστιατόριο "Piscis" στο Μικρολίμανο όπου θα παρουσιάσει την δική του οπτική για μια μοντέρνα και value for money ψαροφαγία.

Σασίμι από ψάρι ημέρας με ταρτάρ ελιάς, ελληνικό σεβίτσε με ντομάτα και δυόσμο, όπως και σνίτσελ τόνου ημέρας με γλυκόξινη μαγιονέζα είναι κάποιες από τις ωραίες ιδέες του Γιακαλή και της ομάδας του που θα σερβίρονται από την ερχόμενη Τρίτη 6/6 στο εστιατόριο που σηκώνει αυλαία στην καρδιά της περαντζάδας. Το "Piscis" θα αποκτήσει μελλοντικά και αδερφάκι επί μυκονιάτικου εδάφους, ενώ παράλληλα με αυτά ο Γιακαλής θα δημιουργήσει επίσης το μενού για το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του ανανεωμένου ξενοδοχείου "Sofitel" στο Αεροδρόμιο που ανοίγει τις πόρτες του οσονούπω. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

Ακτή Κουμουνδούρου 30, Μικρολίμανο, 2104170772

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.