Στάση Μετρό Αμπελόκηποι: Στο "Penthouse 21", το ψηλότερο roof garden της Ελλάδας

Με πανοραμική θέα της Αθήνας και προσεγμένο γαστρονομικό προφίλ, το ατμοσφαιρικό roof garden του President Hotel αποτελεί ξεχωριστό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης.

Penthouse 24 (1).jpg

Ενας απολαυστικός καφές με γευστικά σνακ και την εντυπωσιακή 360° θέα είναι σίγουρα ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει μια παραγωγική ημέρα.

Το roof top του ξενοδοχείου President αποτελεί ξεχωριστό σημείο συνάντησης για τους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε καλοφτιαγμένα ζεστά ή κρύα ροφήματα, ενώ από το μεσημέρι τη γευστική σκυτάλη παίρνει ο σεφ Θανάσης Δορμοίρης, δημιουργώντας εξαιρετικά πιάτα, βασισμένα στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα. 

Περισσότερα στο Αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.