Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής: O Βλάσσης έχει την πατίνα του διαχρονικού φαβορί

Στην ανερχόμενη πιάτσα των Ιλισίων, η περιποιημένη ψηλοτάβανη αίθουσα που αποπνέει αστική κομψότητα γίνεται πόλος έλξης όταν ο καιρός δεν επιτρέπει την "απόδραση" στο ήσυχο al fresco καθιστικό του.

Ο «Βλάσσης» σερβίρει την ανακουφιστική γοητεία του κλασικού

Αν κάτι γνωρίζει καλά ο Βλάσσης, είναι πως να προσφέρει καλό, οικείο και πεντανόστιμο φαγητό που θυμίζει αστική κουζίνα στα καλύτερά της. Με γερές βάσεις μιας επιτυχημένης διαδρομής 30 χρόνων και χωρίς εντυπωσιασμούς, το εστιατόριο με τη γοητεία του κλασικού επιστρέφει στους παλιούς και νέους θαμώνες του όλη αυτή την ανόθευτη αίσθηση οικογενειακού τραπεζιού. Στην ανερχόμενη πιάτσα των Ιλισίων, δίπλα στο μετρό του Μεγάρου Μουσικής, η περιποιημένη ψηλοτάβανη αίθουσα που αποπνέει αστική κομψότητα γίνεται πόλος έλξης, όταν ο καιρός δεν επιτρέπει την "απόδραση" στο ήσυχο al fresco καθιστικό του. 

Περισσότερα στο αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/05/2024

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.