"St. George Lycabettus Lifestyle Hotel": Λάμψη πέντε χριστουγεννιάτικων αστέρων

Το «St. George Lycabettus Lifestyle Hotel» έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Eκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ’ αστέρια, το "St. George Lycabettus Lifestyle Hotel" έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, που συνδυάζονται μοναδικά με την πολυβραβευμένη πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ένα πραγματικό lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων με μακρά ιστορία, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο διαφορετικά εορταστικά μενού, που έχουν ως συναρπαστικούς σταθμούς πιάτα όπως η ελαφρώς πειραγμένη γαλοπούλα σε σάλτσα gravy με κόκκινα μούρα και κάστανα για το χριστουγεννιάτικό ρεβεγιόν ή το βιολογικό φιλέτο Black Angus με άγρια μανιτάρια και τρούφα, που εμπλουτίζει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σε festive mood μπαίνουμε, φυσικά, και ανήμερα των γιορτών, με all time classic εορταστικά πιάτα με ενδιαφέρον twist σε μπουφέ, που εκφράζει την casual όψη των fine dining γεύσεων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;