Για μισελενάτο brunch στο "The Zillers"

Το εδώ και λίγο καιρό διακεκριμένο από τον οδηγό Michelin εστιατόριο στην καρδιά της πόλης συντονίζεται σε brunch ρυθμούς με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

zillersbrunch

Ακόμα πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα κάνει την γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers" που απέσπασε πριν λίγο καιρό ένα από τα καινούργια και πολυπόθητα του οδηγού Michelin για την πρωτεύουσα. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Παύλος Κυριάκης είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν εξτρά κατάλογο για brunch με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνήθη και ξεκίνησαν μόλις να σερβίρονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

zillerbrunch2

Έτσι, την αρχή κάνει για παράδειγμα μια σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, παρέα με πρωτότυπα σάντουιτς αλλά και σπέσιαλ αυγοπαρασκευές όπως τα scrambled eggs με προζυμένιο ψωμί και μαύρη τρούφα ή τα Florentine με αυγά ποσέ, κουλούρι Θεσσαλονίκης, άγρια χόρτα και σος Hollandaise. Όσοι πεινούν λίγο παραπάνω μπορούν κάλλιστα να κατευθυνθούν προς ένα burger με τηγανιτό φιλέτο μπακαλιάρου, κάπαρη και αγγουράκι τουρσί ή ένα δελεαστικό διάφραγμα με αυγά μάτια και άχυρο πατάτας, ενώ οι γλυκατζήδες του τραπεζιού θα βρουν μια αλλιώτικη κρεμ μπριλέ με μαύρη τρούφα, σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού, αλλά και French toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα.   

zillersbrinch3

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.