Για μισελενάτο brunch στο "The Zillers"

Το εδώ και λίγο καιρό διακεκριμένο από τον οδηγό Michelin εστιατόριο στην καρδιά της πόλης συντονίζεται σε brunch ρυθμούς με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Στο 'The Zillers', η καλή μέρα από το brunch φαίνεται 8

Ακόμα πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα κάνει την γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers" που απέσπασε πριν λίγο καιρό ένα από τα καινούργια και πολυπόθητα του οδηγού Michelin για την πρωτεύουσα. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ Παύλος Κυριάκης είχε την ιδέα να δημιουργήσει έναν εξτρά κατάλογο για brunch με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνήθη και ξεκίνησαν μόλις να σερβίρονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

zillerbrunch2

Έτσι, την αρχή κάνει για παράδειγμα μια σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, παρέα με πρωτότυπα σάντουιτς αλλά και σπέσιαλ αυγοπαρασκευές όπως τα scrambled eggs με προζυμένιο ψωμί και μαύρη τρούφα ή τα Florentine με αυγά ποσέ, κουλούρι Θεσσαλονίκης, άγρια χόρτα και σος Hollandaise. Όσοι πεινούν λίγο παραπάνω μπορούν κάλλιστα να κατευθυνθούν προς ένα burger με τηγανιτό φιλέτο μπακαλιάρου, κάπαρη και αγγουράκι τουρσί ή ένα δελεαστικό διάφραγμα με αυγά μάτια και άχυρο πατάτας, ενώ οι γλυκατζήδες του τραπεζιού θα βρουν μια αλλιώτικη κρεμ μπριλέ με μαύρη τρούφα, σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού, αλλά και French toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα.   

zillersbrinch3

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.