San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Fine Dining

Η υψηλή γαστρονομία έχει εξελιχτεί σε βασικό στοιχείο του σημερινού ουσιαστικού lifestyle και ο αντίκτυπός της είναι παγκόσμιος. Η Ημέρα Υψηλής γαστρονομίας στις 27 Σεπτεμβρίου τιμά την κορυφαία έκφραση της μαγειρικής προσκαλώντας μας να την "πιούμε" στο ποτήρι με τη κατάλληλη συντροφιά που δεν είναι άλλη από τα λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα νερά S.Pellegrino® & Acqua Panna®

Εκατό και πλέον χρόνια ιστορίας, κρυστάλλινη υφή και φρεσκάδα που κυριαρχούν στον ουρανίσκο από την πρώτη γουλιά και αναγνώριση από διεθνούς κύρους επαγγελματίες και connoisseurs ως κορυφαίο brand που συν-αρθρώνει γαστρονομικές εμπειρίες ολκής, είναι η κληρονομιά των νερών της San Pellegrino. Η ποιότητά τους επισφραγίζεται και από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων που σταθερά τα προτείνει για κάθε στιγμή υψηλών απαιτήσεων.
Αγκαλιάζοντας το fine dining σε κάθε δυνατή πτυχή του, τα βελούδινα γαστρονομικά νερά της San Pellegrino στέκονται σταθερά πλάι και στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων φέρνοντας εδώ και 13 χρόνια στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

San Pellegrino Young Chef Academy

San Pellegrino Fine Dining 1

Το brand έχει ηχηρή παρουσία στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας στηρίζοντας επίσης διεθνείς διαγωνισμούς όπως ο "S.Pellegrino Young Chef Academy Competition" που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Ο σοβαρός ρόλος της διοργάνωσης ως εφαλτήριο στην εξέλιξη επαγγελματιών του κλάδου επισφραγίζεται με την παρουσία ηχηρών ονομάτων σε ένα τρόπον τινά λίκνο ηγετικών μορφών του παγκόσμιου γαστρονομικού στερεώματος. Συμπυκνώνοντας το απάνθισμα των μαγείρων που γράφουν το μέλλον της υψηλής γαστρονομίας, εστιάζει σε νέες ιδέες με την προοπτική να φρεσκάρει την αντίληψη του κόσμου της γαστρονομίας, αποτελώντας ουσιαστικά κρίκο μιας αλυσίδας που επιδρά και σε ένα ευρύτερο σύνολο, πέρα από τον στενό κύκλο της κουζίνας.

San Pellegrino

Κάπως έτσι, χτίζονται οι ισχυροί δεσμοί της San Pellegrino με την υψηλή γαστρονομία που bon vivant και λάτρεις της φινετσάτης αρμονίας της κουζίνας επιπέδου τιμούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Γιατί η υψηλή γαστρονομία θέλει το νερό της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/07/2024

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα

Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Στις ταβέρνες της Μυκόνου που τρώνε και ντόπιοι και επισκέπτες - κι όμως υπάρχουν!

Ναι, έχει κι από αυτές το νησί των Ανέμων. Και μάλιστα, κάποιες αρκετά αξιόλογες.

"Belle Amie": Για belle vie στο Πασαλιμάνι

Ατμοσφαιρικό και ιστορικό, με τη ρετρό γοητεία του να φέρνει στο προσκήνιο την πυκνή αστική του παράδοση, το σημείο αναφοράς του Πειραιά στρέφει πλώρη για νέες κατακτήσεις, με ζωηρή ενέργεια στη βεράντα και την πλατεία του, αλλά και κουζίνα που δίνει διαφορετική γεύση στην έννοια του all day.

Σε μία νόστιμη γειτονιά της Σύρου

Δύο σποτ που αξίζουν της προσοχής σου, στην αρχοντικότερη των Κυκλάδων.

Ο Νίκος Ρούσσος δίνει γεύση στο 'InterContinental Crete'

Ο πολυβραβευμένος σεφ επιμελείται τα μενού στα δύο εστιατόρια του νέου ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που ο κορυφαίος bartender Ηλίας Στεργιόπουλος μεριμνά για όσα μπαίνουν στα ποτήρια.

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας | Εστιατόρια και ταβέρνες που δεν χάνουμε στις διακοπές

Το φαγητό είναι από τα κλειδιά των πετυχημένων διακοπών. Πριν ξεκινήσετε για τα νησιά και τις παραλίες δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.