Η cevicheria του "Diego" επιστρέφει

Καραβίδες κανείς; Tο ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού επαναφέρει παλιά πιάτα αλλά συστήνει και νέες γεύσεις.

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO © John Oumoudoumidis

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το "Diego" αποτέλεσε ένα από εκείνα τα μέρη που έδωσαν ξανά ενδιαφέρον στο Θησείο και τον πεζόδρομο της Αδριανού, προσδίδοντας μία 'σπιρτάδα' μετά από πολύ καιρό. Βλέπεις, η λατινοαμερικάνικη αυλή έδωσε άλλο ταμπεραμέντο στην περιοχή και σύντομα έγινε hot spot, για όλους τους σωστούς λόγους: Αυθεντικό fun, δυνατά vibes και spicy γεύσεις.

Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το πράγμα, η Ελένη Σαράντη μαζί με την Ηλέκτρα Ρήγκου ξεκίνησαν από πέρυσι να στήνουν κάθε Κυριακή μία cevicheria, προσφέροντας το εθνικό πιάτο του Περού σε μία από τις πιο νόστιμα κατανοητές και feelgood εκδοχές του. Μετά από μερικές εβδομάδες λοιπόν, η περίφημη πια cevicheria του "Diego" επανέρχεται -από τις 11/09- για να βάλει τη δική της γευστική πινελιά στην πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας. 

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO 1
© John Oumoudoumidis

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ DIEGO 2
© John Oumoudoumidis

Tο ειδικά διαμορφωμένο κυριακάτικο μενού επαναφέρει παλιά πιάτα αλλά συστήνει και νέες γεύσεις. Ασφαλώς, το Crayfish Bucket -που είναι από εκείνα που δε χάνονται- θα σερβίρεται και πάλι στην Αδριανού, συντροφιά με καλαμπόκι και μωβ πατάτες.

Τηλ. κρατήσεων:  698 344 2015

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

09/12/2025

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε"

Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη

Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει με ένα ανοιχτό πάρτι για όλους,