Πάσχα με άγγιγμα Μποτρίνι στη "Selene"

Το εμβληματικό εστιατόριο της Σαντορίνης θα γιορτάσει την Ανάσταση με ένα ειδικό πασχαλινό δείπνο σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο σεφ.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Τη μυσταγωγική εμπειρία του κυκλαδίτικου Πάσχα θα αναβιώσει την Κυριακή της Λαμπρής το πολυτελές εστιατόριο "Selene", που θα γιορτάσει αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στον ατμοσφαιρικό κήπο του παλιού καθολικού μοναστηριού των Φηρών, παρουσιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία δια χειρός του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι το βράδυ του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022.

Με τα αρώματα των αγριολούλουδων και των λευκών τριαντάφυλλων να θέτουν το mood της βραδιάς, τα κομψά στρωμένα τραπέζια μέσα στην αυλή του μεσαιωνικού μοναστηριού θα περιμένουν τους εκλεκτούς επισκέπτες να τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά και να ευχηθούν "Χριστός Ανέστη" υπό το φως των φαναριών και των λευκών κεριών. Τα αυγά, που βαμμένα με απόλυτα φυσικές διεργασίες (όπως κόκκινο λάχανο, κόκκινο κρασί, κρεμμυδότσουφλα κλπ) θα φέρουν το μονόγραμμα του Selene ενώ υπό τους ήχους άρπας, βιολιού και πιάνου η έμπειρη ομάδα του εστιατορίου θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο υψηλές δημιουργίες με βάση την παράδοση και οδηγό την έμπνευση του Κερκυραίου σεφ.

Έκτορας Μποτρίνι

Από την Ωδή στον Σαντορινιό Τοματοκεφτέ μέχρι την Παλαμίδα με Ταραμά Ρέγγας, ένα πιάτο-φόρος τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Χατζηγιαννάκη, κι από εκεί στο Μπαρμπούνι με Πέστο από Αγριομάραθο και το Αρνί του Πάσχα, οι γεύσεις και του Έκτορα Μποτρίνι θα δώσουν το στίγμα της βραδιάς, ενώ ένα όμορφο πασχαλινό "δώρο" θα περιμένει τους καλεσμένους: λουλούδια, πασχαλινά αυγά, παραδοσιακό τσουρέκι και τα signature menus υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον σεφ, θα είναι τα πιο όμορφα σουβενίρ μιας ιδιαίτερης εμπειρίας.

Φηρά, Σαντορίνη, 2286022249

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.