Πάσχα με άγγιγμα Μποτρίνι στη "Selene"

Το εμβληματικό εστιατόριο της Σαντορίνης θα γιορτάσει την Ανάσταση με ένα ειδικό πασχαλινό δείπνο σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο σεφ.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Τη μυσταγωγική εμπειρία του κυκλαδίτικου Πάσχα θα αναβιώσει την Κυριακή της Λαμπρής το πολυτελές εστιατόριο "Selene", που θα γιορτάσει αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στον ατμοσφαιρικό κήπο του παλιού καθολικού μοναστηριού των Φηρών, παρουσιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία δια χειρός του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι το βράδυ του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022.

Με τα αρώματα των αγριολούλουδων και των λευκών τριαντάφυλλων να θέτουν το mood της βραδιάς, τα κομψά στρωμένα τραπέζια μέσα στην αυλή του μεσαιωνικού μοναστηριού θα περιμένουν τους εκλεκτούς επισκέπτες να τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά και να ευχηθούν "Χριστός Ανέστη" υπό το φως των φαναριών και των λευκών κεριών. Τα αυγά, που βαμμένα με απόλυτα φυσικές διεργασίες (όπως κόκκινο λάχανο, κόκκινο κρασί, κρεμμυδότσουφλα κλπ) θα φέρουν το μονόγραμμα του Selene ενώ υπό τους ήχους άρπας, βιολιού και πιάνου η έμπειρη ομάδα του εστιατορίου θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο υψηλές δημιουργίες με βάση την παράδοση και οδηγό την έμπνευση του Κερκυραίου σεφ.

Έκτορας Μποτρίνι

Από την Ωδή στον Σαντορινιό Τοματοκεφτέ μέχρι την Παλαμίδα με Ταραμά Ρέγγας, ένα πιάτο-φόρος τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Χατζηγιαννάκη, κι από εκεί στο Μπαρμπούνι με Πέστο από Αγριομάραθο και το Αρνί του Πάσχα, οι γεύσεις και του Έκτορα Μποτρίνι θα δώσουν το στίγμα της βραδιάς, ενώ ένα όμορφο πασχαλινό "δώρο" θα περιμένει τους καλεσμένους: λουλούδια, πασχαλινά αυγά, παραδοσιακό τσουρέκι και τα signature menus υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον σεφ, θα είναι τα πιο όμορφα σουβενίρ μιας ιδιαίτερης εμπειρίας.

Φηρά, Σαντορίνη, 2286022249

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
17/11/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.