Πάσχα με άγγιγμα Μποτρίνι στη "Selene"

Το εμβληματικό εστιατόριο της Σαντορίνης θα γιορτάσει την Ανάσταση με ένα ειδικό πασχαλινό δείπνο σχεδιασμένο από τον πολυβραβευμένο σεφ.

Μια νέα «Σελήνη» υψώνεται στη Σαντορίνη

Τη μυσταγωγική εμπειρία του κυκλαδίτικου Πάσχα θα αναβιώσει την Κυριακή της Λαμπρής το πολυτελές εστιατόριο "Selene", που θα γιορτάσει αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στον ατμοσφαιρικό κήπο του παλιού καθολικού μοναστηριού των Φηρών, παρουσιάζοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία δια χειρός του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι το βράδυ του Πάσχα, 24 Απριλίου 2022.

Με τα αρώματα των αγριολούλουδων και των λευκών τριαντάφυλλων να θέτουν το mood της βραδιάς, τα κομψά στρωμένα τραπέζια μέσα στην αυλή του μεσαιωνικού μοναστηριού θα περιμένουν τους εκλεκτούς επισκέπτες να τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά και να ευχηθούν "Χριστός Ανέστη" υπό το φως των φαναριών και των λευκών κεριών. Τα αυγά, που βαμμένα με απόλυτα φυσικές διεργασίες (όπως κόκκινο λάχανο, κόκκινο κρασί, κρεμμυδότσουφλα κλπ) θα φέρουν το μονόγραμμα του Selene ενώ υπό τους ήχους άρπας, βιολιού και πιάνου η έμπειρη ομάδα του εστιατορίου θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο υψηλές δημιουργίες με βάση την παράδοση και οδηγό την έμπνευση του Κερκυραίου σεφ.

Έκτορας Μποτρίνι

Από την Ωδή στον Σαντορινιό Τοματοκεφτέ μέχρι την Παλαμίδα με Ταραμά Ρέγγας, ένα πιάτο-φόρος τιμής στον αείμνηστο Γιώργο Χατζηγιαννάκη, κι από εκεί στο Μπαρμπούνι με Πέστο από Αγριομάραθο και το Αρνί του Πάσχα, οι γεύσεις και του Έκτορα Μποτρίνι θα δώσουν το στίγμα της βραδιάς, ενώ ένα όμορφο πασχαλινό "δώρο" θα περιμένει τους καλεσμένους: λουλούδια, πασχαλινά αυγά, παραδοσιακό τσουρέκι και τα signature menus υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον σεφ, θα είναι τα πιο όμορφα σουβενίρ μιας ιδιαίτερης εμπειρίας.

Φηρά, Σαντορίνη, 2286022249

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

09/12/2025

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε"

Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη

Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει με ένα ανοιχτό πάρτι για όλους,