O Christian Le Squer έρχεται στο "The Zillers"

Ο τριάστερος Γάλλος σεφ είναι ο επόμενος haute προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη στο βραβευμένο εστιατόριο της Μητροπόλεως.

zillers

Οι πανδημικές συνθήκες μπορεί να έβαλαν ένα προσωρινό φρένο στις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές που συνηθίζει να διοργανώνει το "The Zillers", η επιστροφή τους ωστόσο έχει τριάστερη χάρη. Έτσι στις 19/2, ο χρυσοσκουφάτος σεφ του εστιατορίου Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον σπουδαίο Γάλλο σεφ Christian Le Squer, ο οποίος οδηγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια το εμβληματικό εστιατόριο "Le Cinq", μέσα στο Four Seasons George V του Παρισιού, στην ύψιστη διάκριση του οδηγού Michelin. Από κοινού θα συνδημιουργήσουν ένα four hands menu που θα ξεδιπλωθεί σε δέκα στάδια, επιφυλάσσοντας σπεσιαλιτέ όπως η κρέμα από λαγόχορτο με αμύγδαλο και τρούφα, και το "φουαγκρά σαν βότσαλο". Η τιμή του μενού είναι € 120 κατ’άτομο και οι κρατήσεις για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά ασφαλώς απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

TheZillers_4hands

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Napul’è" σαλπάρει για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio ανοίγει πανιά με τη ρότα του να βλέπει το "Aeolis Tinos Suites".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2023

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.