Οδηγός Εστιατορίων

O Christian Le Squer έρχεται στο "The Zillers"

Ο τριάστερος Γάλλος σεφ είναι ο επόμενος haute προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη στο βραβευμένο εστιατόριο της Μητροπόλεως.

zillers

Οι πανδημικές συνθήκες μπορεί να έβαλαν ένα προσωρινό φρένο στις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές που συνηθίζει να διοργανώνει το "The Zillers", η επιστροφή τους ωστόσο έχει τριάστερη χάρη. Έτσι στις 19/2, ο χρυσοσκουφάτος σεφ του εστιατορίου Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον σπουδαίο Γάλλο σεφ Christian Le Squer, ο οποίος οδηγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια το εμβληματικό εστιατόριο "Le Cinq", μέσα στο Four Seasons George V του Παρισιού, στην ύψιστη διάκριση του οδηγού Michelin. Από κοινού θα συνδημιουργήσουν ένα four hands menu που θα ξεδιπλωθεί σε δέκα στάδια, επιφυλάσσοντας σπεσιαλιτέ όπως η κρέμα από λαγόχορτο με αμύγδαλο και τρούφα, και το "φουαγκρά σαν βότσαλο". Η τιμή του μενού είναι € 120 κατ’άτομο και οι κρατήσεις για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά ασφαλώς απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς 

TheZillers_4hands

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.