Ένα "Sexy Fish" στη Λαοδίκης

SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ιντριγκαδόρικο όνομα, fusion προσανατολισμός, έμφαση στην πρώτη ύλη και εξαιρετικά cocktails στρέφουν το ενδιαφέρον στο spot που ισορροπεί ανάμεσα σε new age izakaya και bar-resto και μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα. Ο Τάκης Ντόκος από το θρυλικό Egomio μαζί με τον Γιάννη Παυλίδη (Sushi Rolls στον Πειραιά, Ten Modern Asian στη Μαρίνα Ζέας και Hato Sushi στον Κορυδαλλό) σκέφτηκαν και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο γευστικό concept, που παρουσιάζουν ως "fusion Japanese bites & bar". Το Sexy Fish λοιπόν μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής, κάνοντας την 'πρεμιέρα' του την περασμένη Πέμπτη.

TO WAGYU NIGIRI ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Cool χώρος, fusion φιλοσοφία

Ο χώρος του είναι minimal και ζεστός, με γήινα χρώματα και λίγα φυτά ανάμεσα από τα τραπέζια, συν μία ευρύχωρη μπάρα. H μουσική, που είναι στα σωστά ντεσιμπέλ ώστε να διασκεδάσεις και παράλληλα να συζητήσεις, εύκολα θα χαρακτηριζόταν feelgood -εδώ θα ακούσεις από Rihanna μέχρι Luciano Pavarotti και από René Aubry έως Tonino Carotone. Ο γευστικός του προσανατολισμός, φυσικά, fusion.

Στη μεγάλη κάρτα του, το σούσι καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, παρέα με μπόλικες ακόμη επιλογές (gyoza, yakitori, tempura, bao buns, noodles κ.α.), στην ίδια πάντοτε φιλοσοφία. To καρπάτσιο χταπόδι (με yuzu, mirin και σόγια συν ένα μείγμα μπαχαρικών) και το ταρτάρ φρέσκου σολομού (με ένα mix πιπεριών και ιαπωνικών spices) είναι σίγουρα δύο πολύ καλές επιλογές για να ξεκινήσει κανείς το γεύμα του, ενώ τα καλοφτιαγμένα tuna & crab kataifi (με τόνο, king crab και κανταΐφι) και Ikura rollls (με γαρίδα, wasabi mayo και κομμάτια από φύλλα spring roll) δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένει κανείς εδώ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Παράλληλα και συμπληρωματικά με το φαγητό, το μπαρ του Sexy Fish δουλεύει σε πολύ υψηλές στροφές, με τον Μπέντζαμιν Καρανικόλα εντός αυτού να αποτελεί ένα εξαιρετικό οικοδεσπότη, με νόστιμες ιδέες και μία πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα από την οποία ξεχωρίζουν τα True Identity (με σάκε, βότκα και πίκλες τζίντζερ) και Mexican Butterfly (με τεκίλα, αγαύη, λίτσι και μέντα). Τέλος, αξιόλογη είναι και η λίστα κρασιού με προσεκτικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, κάποιες ευχάριστες νεοκοσμίτικες προτάσεις και μερικές σημαντικές γαλλικές προσθήκες.

ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ SEXY FISH ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Info

Λαοδίκης 31, Γλυφάδα, τηλ. 210 8981747

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.