Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey»

Το χρωματιστό, open air «The Royal Monkey» στην Κηφισιά εκπέμπει καθημερινά –από νωρίς το απόγευμα– δυνατά καλοκαιρινά vibes, ενώ με την colonial chic αισθητική και τα εξωτικά κοκτέιλ του θα σας ταξιδέψει στη μακρινή Ινδοκίνα και στις γαλλικές αποικίες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey»

Το χρωματιστό, open air «The Royal Monkey» στην Κηφισιά εκπέμπει καθημερινά –από νωρίς το απόγευμα– δυνατά καλοκαιρινά vibes, ενώ με την colonial chic αισθητική και τα εξωτικά κοκτέιλ του θα σας ταξιδέψει στη μακρινή Ινδοκίνα και στις γαλλικές αποικίες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Την cocktail list έχει επιμεληθεί ο Αναστάσιος Τσάμης και μαζί με την ομάδα του χτυπάνε στα σέικερ εξωτικές μείξεις, εμπνευσμένες από τα ευφάνταστα ταξίδια του βασιλικού πιθήκου στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Καθένα από τα εννιά κοκτέιλ του καταλόγου διηγείται και μια ιστορία, όπως το εξαιρετικό Negroni (Νο 7) με τα έντονα αρώματα από κινέζικα και αραβικά βότανα και τη γλυκιά επίγευση από κόκκινα φρούτα αλλά και το γλυκόξινο και ανθικό Φιλέας Φογκ Martini (No 8) με vodka citrus, λικέρ elderflower και άνθη πορτοκαλιού.

Εξωτικός προορισμός στα βόρεια από το «The Royal Monkey» - εικόνα 1

Το ίδιο εξωτικές και ταξιδιάρικες είναι και οι προτάσεις του νέου μενού της διεθνούς fusion κουζίνας του, την οποία έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος Γιάννης Λιόκας, έχοντας ξεκάθαρες East-West επιρροές. Αξίζει να δοκιμάσετε το δροσερό tuna ceviche με μαριναρισμένο τόνο, spicy κρέμα από αβοκάντο, αγγούρι και yuzu kosho, το comfort fish & chips με φρέσκο μπακαλιάρο, σπιτικές τηγανητές πατάτες και αγιολί με ταραμά και bonito αλλά και την ποικιλία σε bao buns, όπως αυτό με το ξεψαχνισμένο χοιρινό, σάλτσα char-siu, πίκλες μουστάρδας, κάσιους και φρέσκο κόλιανδρο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.