Home cooking από τον βραβευμένο σεφ που μαγειρεύει μαζί με τις κόρες του αρακά και άλλα εποχιακά λαχανικά. Γυμναστική και "ηλιοθεραπεία" στον κήπο για θετική ενέργεια.
Home cooking από τον βραβευμένο σεφ που μαγειρεύει μαζί με τις κόρες του αρακά και άλλα εποχιακά λαχανικά. Γυμναστική και «ηλιοθεραπεία» στον κήπο για θετική ενέργεια.
Home cooking από τον βραβευμένο σεφ που μαγειρεύει μαζί με τις κόρες του αρακά και άλλα εποχιακά λαχανικά. Γυμναστική και "ηλιοθεραπεία" στον κήπο για θετική ενέργεια.
Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.
Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.
Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.
O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.
Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.