Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου με όλη την Αθήνα στο πιάτο.

Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια του «St. George Lycabettus». Από αυτήν την Κυριακή (6/10) στο «La Suite Lounge» στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου στις πλαγιές του Λυκαβηττού οι εκλεκτοί μπουφέδες φορτώνονται ξανά με φρέσκες σαλάτες, bagels, κρουασάν, pancakes, γλυκές και αλμυρές τάρτες χωρίς να λείπει το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας αλλά και νέους πειρασμούς σαν το vegan banana bread, τα energy & detox smoothies και το yogurt bar όπου ταιριάζουμε το γιαούρτι της αρεσκείας μας με πολλά super foods.

Μπορούμε βέβαια να παραγγείλουμε και αλά καρτ, την ίδια στιγμή που τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο kids corner ή παρακολουθούν κάποια ταινία στο screening room (16:00 – 18:00). Προσεχώς μάλιστα θα υπάρχει και παιδική θεατρική παράσταση κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. To brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή 12:00-16:00 και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 2107416191.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.