Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον Γιάννη Στανίτσα και τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για ένα μεγάλο φαγοπότι στο Παλαιό Φάληρο.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο executive chef των όμορφων «Ψαράδων» του Φαλήρου Βασίλης Τσατσάκης έχει στα σκαριά ακόμα μια ενδιαφέρουσα ειδική βραδιά με τίτλο «Το Μεγάλο Φαγοπότι». Στις 4/7 λοιπόν υποδέχεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Στανίτσα προκειμένου να συμπράξουν για ένα ειδικό menu degustation 6 σταδίων (€ 45).

Σκουμπρί καψαλισμένο με dressing από τσίλι και μαύρο σκόρδο, κρύα σούπα εσπεριδοειδών με τραγανό καβούρι και σιρόπι βασιλικού, λαβράκι με τραγανό σπανακόρυζο είναι κάποια από τα πιάτα, τα οποία θα συνοδευτούν με κρασιά από το Κτήμα Χατζημιχάλη. To amuse bouche και το επιδόρπιο θα ταιριάξουν με σπέσιαλ κοκτέιλ από τον άλλο επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.