«Peru in a Yard»: Ένας κρυμμένος κήπος της Κηφισιάς μας ταξιδεύει στο Περού

Πού βρίσκεται; Τι θα δοκιμάσουμε;

«Peru in a Yard»: Ένας κρυμμένος κήπος της Κηφισιάς μας ταξιδεύει στο Περού

Το φλερτ του «PigOut» με τις περουβιανές γεύσεις συνεχίζεται, θέτοντας τις βάσεις για τη νέα εποχή του κηφισιώτικου εστιατορίου ως «Peru in a Yard». Οι ανάλογες διακοσμητικές πινελιές ανανεώνουν την είσοδο και τη σάλα του κομψού κηφισιώτικου νεοκλασικού στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου, που διαθέτει επιπλέον το προσόν μιας­ ατμοσφαιρικής αυλής στο πλάι του κτιρίου, ό,τι πρέπει για δροσερές βραδιές στα βόρεια.

Οι περουβιανές γεύσεις του σεφ Χρήστου Κάλπου διανθίζονται με πορτογαλικές αποχρώσεις και κοιτάζουν είτε προς τη θάλασσα (λ.χ. με μια δελεαστική τριλογία σεβίτσε από μυλοκόπι, τόνο και λαβράκι, το καθένα με το δικό του ντρέσινγκ) είτε προς τη στεριά, ανάμεσα σε άλλα με ένα flank iron steak που έρχεται με κρέμα γλυκοπατάτας, σάλτσα creole και μικρή σαλάτα με flakes από κολοκύθι. Ο χαλαρός χώρος προσφέρεται επίσης για ένα ή και περισσότερα κοκτέιλ διά χειρός Κώστα Σίμου αλλά και για πρωινό ή brunch τα σαββατοκύριακα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.