Ραντεβού στην (δική μας) Brew Str.

Αυτή η μικρή κάβα, αφιερωμένη στη μικροζυθοποιία, που ξεφύτρωσε στο κέντρο της πόλης, σου 'χει από ντόπιους gipsy brewers μέχρι craft μπίρες από τον ευρωπαϊκό Βορρά.

Ραντεβού στην (δική μας) Brew Str.

Μια μικρή κάβα αφιερωμένη σε μπίρες μικροζυθοποιίας ξεφύτρωσε πριν από μερικές μέρες ανάμεσα στο Σύνταγμα και την Πλάκα. Τα μεταλλικά ράφια του «Brew Str.», που έστησε ο Γιώργος Τσιώλης στην οδό Νίκης είναι στολισμένα με μπίρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στους ντόπιους gipsy brewers (η νομαδική ζυθοποίηση είναι και εδώ φαινόμενο που απλώνει ρίζες εν κινήσει) αλλά και ετικέτες επιλεγμένων microbreweries από τη Βρετανία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αμερική. Το πιο ωραίο είναι ότι έχει διαμορφώσει μια γωνιά έξω με πάγκους και σκαμπό, ούτως ώστε τις craft μπίρες που προτείνει να μπορείς να τις πιεις και επιτόπου, παγωμένες, σε πλαστικό ποτήρι.

Είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και ήδη ετοιμάζεται για τις πρώτες του γευσιγνωσίες.

Νίκης 50 Α, κέντρο, 2111116760.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.