4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες

Για τις 8/3, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, cafe, bar κι εστιατόρια έχουν ιδέες τόσο για τους άνδρες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στις γυναίκες όσο και τις γυναίκες να χαρούν μεταξύ τους μια όμορφη βραδιά.

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες

Για τις 8/3, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα παρακάτω cafe, bar κι εστιατόρια έχουν ιδέες τόσο για τους άνδρες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στις γυναίκες όσο και τις γυναίκες να χαρούν μεταξύ τους μια όμορφη βραδιά. Η γιορτή δίνει αφορμή...

…για live μουσική

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 1

Την Πέμπτη 8/3 στο «Explorer’s Bar» του ξενοδοχείου «ΝJV Athens Plaza» στην Πλατεία Συντάγματος μπορείτε να γιορτάσετε με την παρέα σας με κρύο και ζεστό fingerfood, γλυκά, house wine κι ένα μουσικό σουλάτσο στις επιτυχίες του Δάκη, σε ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε βρετανικό club. Μαζί με τον γνωστό, ιδιαίτερα αγαπημένο τραγουδιστή ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά. (€ 30 ανά άτομο, κρατήσεις: 2103352400)

…για ραντεβού

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 2

Αν αποφασίσετε να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω το... wonder girl σας, το «La Suite Lounge» στο 6ο όροφο του «St. George Lycabettus» έχει να προτείνει ένα date menu, το οποίο εμπνεύστηκε η κουζίνα με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Ξεκινάει με ένα ποτήρι ροζέ σαμπάνια, έχει διαφορετικές προτάσεις για εκείνον και για εκείνη και θα σερβίρεται μέχρι τα τέλη του μήνα με έξτρα μπόνους τη φοβερή θέα που αφήνει το μάτι να φτάσει μέχρι το Σαρωνικό (€ 35 ανά άτομο, κρατήσεις: 2107416191)

… για ένα pink dinner

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 3

Το «Chefi the restaurant» στο Χαλάνδρι σας προτείνει ειδικά για τις 8/3 ένα ειδικό μενού, από το οποίο θα διαλέξετε ένα ορεκτικό (ανάμεικτη σαλάτα με κρέμα από μανούρι, τάρτα πράσου, ριζότο-χωριάτικη σαλάτα), ένα κυρίως πιάτο (φρέσκες παπαρδέλες ταρτούφο, σολομός σχάρας με σος μάνγκο και σόγια, μελωμένο χοιρινό με πορτοκάλι-τζίντζερ και γλυκοπατάτα), κι ένα γλυκό, που μπορεί να είναι τιραμισού, μιλφέιγ ή lemon pie. (€ 30 το άτομο με ένα ποτήρι ροζέ κρασί, κρατήσεις: 2106815774).

... για γλυκό με τις φίλες

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 4

Στις 8/3 «Cafe Vienna» του «Athenaeum Intercontinental» από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να συνοδεύετε είτε ένα μιλφέιγ με μπισκουι red velvet με κρέμα βανίλιας και φρούτα του πάθους είτε ένα cremeux σοκολάτας καραμέλα με μήλο και τραγανό μπισκότο κανέλας με καφέ, σοκολάτα ή τσάι (€ 12 ανά άτομο), είτε με ένα ποτήρι αφρώδη οίνο (€ 20).

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.