Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere»

Το πρώτο μενού με την υπογραφή του ταλαντούχου Μιχάλη Νουρλόγλου τρέχει ήδη στο εστιατόριο του InterContinental και με την κάρτα του αθηνόραμα club μπορείτε να το δοκιμάσετε με έκπτωση 30%.

Πρεμιέρα Νουρλόγλου στο «Premiere» - εικόνα 1

Δεν πάει πολύ καιρός που ο Μιχάλης Νουρλόγλου διαδέχτηκε τον Jean-Charles Metayer στην κουζίνα του απαιτητικού, με γαστρονομικές περγαμηνές «Premiere» του «Athenaeum InterContinental». Δούλεψε νέες ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και στα πιάτα και τα σκεύη σερβιρίσματος, και πλέον ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη νέα πρόταση του εστιατορίου: το πρώτο μενού με τη δημιουργική, ευρεία ματιά του καινούργιου σεφ είναι έτοιμο και... εν δήμω. Για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε για το φουαγκρά με φιστικοβούτυρο και ζελέ κερασιού, το φιλέτο γλώσσας με άγρια μανιτάρια φρικασέ, ζωμό κοτόπουλου και άρωμα τόνκα και το φιλέτο πάπιας με παστινάκι, μελάσα, γλυκόριζα και αχλάδι με πούδρα εσπεριδοειδών. Αν είστε μέλη του αθηνόραμα Club, φροντίστε να το αναφέρετε στην κράτηση για να επωφεληθείτε της έκπτωσης 30% (εκτός Σαββάτου). Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.