Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s - εικόνα 1

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ του Yoleni’s Flagship store μπαίνουν στη θέση τους και το πρώτο ελληνικό οlive oil bar, για το οποίο μας είχαν μιλήσει οι δημιουργοί του ηλεκτρονικού delicatessen Yoleni’s (www.yolenis.com), στον τρίτο όροφο του πολυχώρου της Σόλωνος είναι πλέον γεγονός. Ο καινούργιος χώρος, σε συνεργασία με την εταιρεία Gaea, έχει στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχέση με το ποιοτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσω μιας ωριαίας διαδραστικής παράστασης, ενώ έχει προβλεφθεί και μια πιο σύντομη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets, επίσης interactive λογικής. Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν κράτησης από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 5.30 μ.μ. (5 άτομα μίνιμουμ, € 24 το άτομο), και περιλαμβάνουν στοιχεία για τα οφέλη του ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι/hot potato test, συγκριτική δοκιμή προϊόντων με και άνευ ελαιόλαδου και κλείνουν με μια σοκολατένια έκπληξη. Τις ίδιες ημέρες, στις 8.30 μ.μ., υπάρχει η δυνατότητα –επίσης κατόπιν κράτησης– ενός δείπνου/σεμιναρίου γευσιγνωσίας (5 άτομα μίνιμουμ, € 55 το άτομο), πάντα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, συνοδεία τεσσάρων κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου ή της μπίρας Νήσος. (Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.