«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στο Χαλάνδρι.

«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στην Αθήνα. Το «La Gratella» φιλοξενείται στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Anema e cuore» ανοίγοντας τη δική του βεντάλια συνταγών (μελιτζάνα με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας στο φούρνο, καρμπονάρα, παπαρδέλες με λουκάνικο από τη Νόρτσια, πάστα τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, ριζότι, πίτσες κ.ά.) σε μια ζεστή σάλα με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι, τουβλάκι, χαριτωμένα καδράκια, φλοράλ, καρό και μονόχρωμα μαξιλαράκια στις καρέκλες, ένα vintage λαχανί ψυγείο και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες με ιταλικό χρώμα. Κάπου θα δείτε και το εξώφυλλο του «Felicita».

Περισσότερες πληροφορίες

Gratella (La)

25ης Mαρτίου 21 & Ομήρου, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.