Στην παλιά μονοκατοικία του Νέου Ψυχικού που στέγαζε τον «Λωτό» θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα πρεμιέρα το «El Jiron», ρίχνοντας στο τραπέζι πολλές παράλληλες γευστικές ιδέες. Η κουζίνα του καινούργιου all-day spot, την οποία έχει αναλάβει ο Σίμος Τριανταφύλλου, θα συνδυάζει λατινοαμερικάνικα και ισπανικά, comfort food και δημιουργικά στοιχεία – βλ. σεβίτσε με σολομό και φρούτο του πάθους ή χταπόδι sous vide με cachapas (καλαμποκένιες κρέπες), σάλτσα ρομέσκο και φασολάκια.
Το πολλών κατευθύνσεων concept θα συμπληρώνουν μια salumeria, τα αλλαντικά της οποίας κόβονται μπροστά σου, τρόλεϊ με ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, ελβετικά κι ελληνικά τυριά, ένα bottarga room με διάφορες «πτυχές» του αβγοτάραχου Τρικαλινός, κελάρι με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και αποστάγματα, καθώς επίσης και μπαρ, τα κοκτέιλ του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.
Δημητρίου Βασιλείου & Γλαύκου 14, Νέο Ψυχικό, 2106717461.