«Εl Jiron»: ένας χώρος με πολλές όψεις

Θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στην μονοκατοικία του Νέου Ψυχικού που στέγαζε παλιότερα των «Λωτό», με κουζίνα λατινοαμερικανικο-ισπανική.

«Εl Jiron»: ένας χώρος με πολλές όψεις

Στην παλιά μονοκατοικία του Νέου Ψυχικού που στέγαζε τον «Λωτό» θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα πρεμιέρα το «El Jiron», ρίχνοντας στο τραπέζι πολλές παράλληλες γευστικές ιδέες. Η κουζίνα του καινούργιου all-day spot, την οποία έχει αναλάβει ο Σίμος Τριανταφύλλου, θα συνδυάζει λατινοαμερικάνικα και ισπανικά, comfort food και δημιουργικά στοιχεία – βλ. σεβίτσε με σολομό και φρούτο του πάθους ή χταπόδι sous vide με cachapas (καλαμποκένιες κρέπες), σάλτσα ρομέσκο και φασολάκια.

Το πολλών κατευθύνσεων concept θα συμπληρώνουν μια salumeria, τα αλλαντικά της οποίας κόβονται μπροστά σου, τρόλεϊ με ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, ελβετικά κι ελληνικά τυριά, ένα bottarga room με διάφορες «πτυχές» του αβγοτάραχου Τρικαλινός, κελάρι με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και αποστάγματα, καθώς επίσης και μπαρ, τα κοκτέιλ του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Δημητρίου Βασιλείου & Γλαύκου 14, Νέο Ψυχικό, 2106717461.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/11/2025

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.

Στο Cookie Spot για κορυφαία cookies και εξαιρετικό καφέ

Στο μέρος που κανείς δε σταμάτησε ποτέ στο ένα μπισκότο, υπάρχει και εξίσου θελκτικός καφές.

To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για... "Bottomless Brunch + Βeats".

Η Λήμνος "κατεβαίνει" στην Αθήνα και πιάνει τραπέζι στον 'Τσίφτη'

Mια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία της Λήμνου, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.