Η 23η Οκτώβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας…

.. και στο «Su Casa» στη Γλυφάδα από τις 22 έως και τις 24/10 προτείνουν κοκτέιλ σαμπάνιας Cattier σε προσιτές τιμές.

Η 23η Οκτώβρη είναι Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας…

.. και στο ιταλικό/μεσογειακό εστιατόριο «Su Casa» στη Γλυφάδα από την Πέμπτη 22 έως και την Κυριακή 24/10 προτείνουν κοκτέιλ σαμπάνιας Cattier σε προσιτές τιμές. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κλασική, ανάλαφρη Mimosa, Kir Royal, Spritz Royal και The Cattier (σαμπάνια Cattier με αψέντι), μπορείτε όμως κάλλιστα να συνδυάσετε και διαφορετικές ετικέτες από την γκάμα της Cattier με το φαγητό σας: μια σαλάτα με σολομό με ένα ποτήρι Cattier Brut Quartz, ένα ριζότο θαλασσινών με την Cattier Brut Saphir ή ένα χοιρινό steak και μια Cattier Brut Blanc de Noirs.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.