«Dinner in the Sky»: φάγαμε…στον ουρανό

Καθώς με ένα ανεπαίσθητο τράνταγμα αρχίσαν να υψωνόνται πάνω από την Τεχνόπολη, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ένοιωσε στην καρδιά του ένα φτερούγισμα.

«Dinner in the Sky»: φάγαμε…στον ουρανό

Καθώς με ένα ανεπαίσθητο τράνταγμα αρχίσαμε να υψωνόμαστε στον ουρανό, ένοιωσα στην καρδιά μου ένα φτερούγισμα κάπως σαν να ξεκινούσα ένα ταξίδι από τη Γη στη Σελήνη με τον Ιούλιο Βερν. Είμαστε 22 νοματαίοι κρεμασμένοι σε μια πλατφόρμα που την σηκώνει ένας γερανός, καθισμένοι σε αναπαυτικές πολυθρόνες, δεμένοι σφιχτά μεν αλλά έχοντας τη δυνατότητα να στρίβουμε το κάθισμά μας. Πίνω το απαλό ουίσκι Label 5, είμαι εξιταρισμένος και τραβάω συνεχώς φωτογραφίες της φωτισμένης Αθήνας και της Ακρόπολης όπως φαίνονται από 50 μέτρα ψηλά^ κάπως σαν ένα παρκαρισμένο σ’ αυτό το ύψος αερόστατο!

Το project «Dinner in the sky» είναι ένα ωραίο καινούργιο κοσκινάκι για τους Αθηναίους που όσο μεγαλώνει η μέρα θα γίνεται όλο και συναρπαστικότερο. Το φαγητό είναι σίγουρο ότι χρειάζεται βελτίωση, και στροφή σε πράγματα που είναι εφικτό να διατηρούν την ποιότητά τους σε συνθήκες όπου δεν μαγειρεύεται αλά καρτ. Πρέπει η μοναδική εμπειρία να δυναμώσει γευστικά για ανταποκρίνεται στο υψηλό της κόστος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.