«City bistro»: αλλαγή φρουράς

Ψήνεται εδώ και λίγο καιρό μια νέα φάση στο κεντρικό στέκι που με το άνοιγμά του ξαναέβαλε στην ατζέντα των Αθηναίων τη στοά Σπυρομήλιου.

«City bistro»: αλλαγή φρουράς

Ψήνεται εδώ και λίγο καιρό μια νέα φάση στο κεντρικό στέκι που με το άνοιγμά του ξαναέβαλε στην ατζέντα των Αθηναίων τη στοά Σπυρομήλιου. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Τάσος Ιωαννίδης («Matsuhisa», «New Taste») παραδίδει τη σκυτάλη στους αδελφούς Πανά («Ιsland», «Salon de Bricolage»). Θα πρέπει, εφ’ όσον επιβεβαιωθεί οριστικά η μεταβολή, να περιμένουμε εξελίξεις και αλλαγές στο «City bistro», που θα αφορούν τόσο το γευστικό στιλ όσο και τη διαμόρφωσή του. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να αναμένεται μάλλον και για το «Zonar’s».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.