Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό

To μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα στο «Varoulko Seaside» και στο «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο θα βολτάρουν ήχοι jazz.

Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό

To μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα στο «Varoulko Seaside» και στο «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο θα βολτάρουν ήχοι jazz.

Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό - εικόνα 1
Varoulko Seaside

Είναι η πρώτη χρονιά που το «Varoulko» είναι ανοικτό το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και… δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Στην ήδη όμορφα στολισμένη, κομψή και φωτεινή σάλα η ατμόσφαιρα τόσο στις 24 όσο και στις 31/12 θα είναι ακόμη πιο γιορτινή, μαζί με τα τραγανά ψαράκια σε φέτες προζυμένιου ψωμιού, το κριθαράκι με καραβίδες και λημνιό κρασί και τις περίφημες αχνιστές πεσκαδρίτσες θα κυκλοφορούν αφρώδεις οίνοι, κουτιά με γλυκάκια-κεράσματα με την υπογραφή του πολύ καλού patissier Δημήτρη Χρονόπουλου και jazzy tunes. Μια jazz μπάντα θα ξεκινήσει να παίζει κάπου μετά τη μία το μεσημέρι στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου και στο ατμοσφαιρικό ιταλικό «Cosa Nostra» του Μιχάλη Τάσση, ενώνοντας τους δύο χώρους πάνω στη μαρίνα του Μικρολίμανου εκτός από θαλασσινό και με μουσικό link. Άμα έχει και μια λιακάδα...

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.