Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project»

Χαλαρά, με μουσική κι αστεία, εκπαιδεύεσαι στη μαγειρική διασκεδάζοντας, με την καθοδήγηση ενός αγαπημένου και βραβευμένου σεφ. Μοιρασιά, επικοινωνία, γνώση, απόλαυση και επίκαιρα χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα.

Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project»

Χαλαρά, με μουσική κι αστεία, εκπαιδεύεσαι στη μαγειρική διασκεδάζοντας, με την καθοδήγηση ενός αγαπημένου και βραβευμένου σεφ. Μοιρασιά, επικοινωνία, γνώση, απόλαυση και επίκαιρα χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα.

Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project» - εικόνα 1

Μ’ αρέσει πολύ το «Τhe Seminar Project» που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Λουκάκος, κάπως έτσι θα ήθελα να είναι η κουζίνα μου. Μεγάλη, λειτουργική, φωτεινή , χαρούμενη, με έναν μικρό κήπο στον εξωτερικό χώρο να την τροφοδοτεί με φρέσκα μυρωδικά και βότανα, περιτριγυρισμένη από βιβλιοθήκες και με προέκταση ένα μοντέρνο μοναστηριακό τραπέζι, μοιάζει ιδανικό μέρος να παίζεις μαγειρεύοντας και να δημιουργείς. Εδώ βεβαίως ακόμη και οι πρωτάρηδες παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στα μαθήματα των οποίων προΐσταται ο Γιάννης. Όχι με αυστηρότητα κριτή master chef, καθότι εδώ το κλίμα είναι χαλαρό, και ο στόχος να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς μια δημιουργική, ευχάριστη δραστηριότητα, που ανοίγει τις πόρτες της γευστικής απόλαυσης, αφήνοντας πίσω το άγχος της ημέρας. Για αυτό τα μαθήματα ξεκινούν με ένα ποτό και ένα κέρασμα, για να γνωριστείς με τους υπόλοιπους συμμαθητές. Μετά ο κόσμος χωρίζεται σε μικρές ομάδες και μαγειρεύουν όλοι μαζί τα εδέσματα του θέματος της ημέρας, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, συζητώντας, ακούγοντας μουσική, αστειευόμενοι, εξασκούμενοι και απολαμβάνοντας τη μαγειρική ως διαδικασία και εμπειρία. Στο τέλος φυσικά τα απολαμβάνουν όλοι μαζί, στο τραπέζι. Τα θέματα στις 20και 21/12 (επαναλαμβάνονται στις 27-28/12) είναι πολύ επίκαιρα («Γλυκίσματα των Χριστουγέννων», «Το Μενού για το Γιορτινό σας Τραπέζι», «Το Brunch της Πρωτοχρονιάς!», «Finger Food Party») οπότε φροντίστε να κλείσετε θέση εγκαίρως.

Ομήρου 18 Χαλάνδρι, 210 6812602.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.