Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς

Η Ρένια Τόγια παρουσιάζει το βιβλίο της «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στις 30/9.

Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς

Η Ρένια Τόγια παρουσιάζει το βιβλίο της «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στις 30/9.

Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς - εικόνα 1

Σαράντα πέντε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές οι οποίες αντικατοπτρίζουν την περιποιητική μαγειρική της φιλοσοφία συγκεντρώνει η Ειρήνη Τόγια ή αλλιώς Ρένα της Φτελιάς στο καινούργιο της βιβλίο. Το «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στεργίου, και που στην αγγλική του έκδοση ήδη έχει ταξιδέψει μέχρι τις βιβλιοθήκες του Κέμπριτζ, της Οξφόρδης, του δουβλινέζικου κολεγίου Τρίνιτι και όχι μόνο, παρουσιάζεται την Τρίτη 30/9 από τις 6 μέχρι τις 8 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Το βιβλίο –που κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική έκδοση για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ- θα προλογίσουν οι δημοσιογράφοι Εύα Αντωνοπούλου και Λεωνίδας Στεργίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.