Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν

Tα Street Food & Tunes Events του deBop επιστρέφουν στο μπαρ «42» με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου (briskets, ramen noodles κ.α.) κοκτέιλ και live μουσικές.

Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν

Tα Street Food & Tunes Events του deBop επιστρέφουν στο μπαρ «42» με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου (briskets, ramen noodles κ.α.) κοκτέιλ και live μουσικές.

Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν - εικόνα 1

Με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου επιστρέφουν στο cocktail bar «42» στην Κολοκοτρώνη τα Street Food & Tunes του deBop και σε Brooklyn Edition (volume I & II). Ο Βασίλης Σπόρος του «Mama Roux» για το πρώτο event, της Τετάρτης 17/9, σας επιφυλάσσει ramen burgers, τα οποία πρωτοπαρουσίασε –όντως στο Μπρούκλιν– ο Κeizo Shimamoto (αντί για ψωμάκι, το μπιφτέκι τοποθετείται ανάμεσα σε «buns» φτιαγμένα από τραγανά ramen noodles), brioches με σιγοψημένο/σιγοκαπνισμένο βοδινό brisket και tacos σε στιλ κορεατικού BBQ, και για το δεύτερο, της Τετάρτης 24/9, ινδικά ρολάκια με κοτόπουλο Tikka, ταϊβανέζικα Gua Bao με pork belly και μια τρίτη επιλογή που θα προκύψει από την πρώτη (το αγαπημένο πιάτο του κοινού). Ο Χρήστος Χουσέας θα επιμεληθεί τα κοκτέιλ με τα οποία μπορείτε να τα συνοδεύσετε. Οι Gumbo Ya Ya και οι Δημήτρης Παπαδόπουλος Quartet αναλαμβάνουν, αντίστοιχα, το μουσικό κομμάτι των δύο βραδιών που ξεκινούν στις 7 μ.μ. Να σας πούμε επίσης ότι τα πιάτα αυτά θα μπορείτε σύντομα να τα δοκιμάσετε και στο «Μama Roux»: θα ενσωματωθούν στον κατάλογο, όπου θα προστεθούν και αρκετές ακόμη καινούργιες γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.