«Οι κοινές ανησυχίες για την δουλειά μας, η αγάπη για το φαγητό το πάθος για την μαγειρική και η αντίληψη ότι μέσα από την ομαδικότητα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, μας οδήγησε στην απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα εστιατόριο. Σύντομα περισσότερα». Μ' αυτή τη λιγόλογη ανακοίνωση που ανάρτησαν στο Facebook οι συνυπογράφοντες Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος(Base Grill), Περικλής Κοσκινάς(Αλάτσι), Νίκος Καραθάνος (φεύγει από Hytra), και Κλεομένης Ζουρνατζής(ex chef του Cucina Povera), προχωράνε σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση συνεργασίας που ελπίζουμε να δημιουργήσει νέα στάνταρ στην ελληνική εστιατορική σκηνή και που την χειροκροτούμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι η μυστικοπάθεια που περιέβαλε αυτό το σχέδιο- που προφανώς ετοιμάζεται εδώ και καιρό και που η δημιουργία του διέρρευσε σίγουρα από τους ίδιους- όταν μόλις μερικές μέρες πριν κάποιο μέλος της ομάδας έλεγε ετοιμάζεται για 6μηνες διακοπές, ενώ κάποιο άλλο διέψευδε τις φήμες λέγοντας ότι όταν οι μάγειρες βρίσκονται σε μια παρέα λένε διάφορα σενάρια που δεν έχουν όμως τελικά καμιά πραγματική βάση. Εμείς πάντως ξέρουμε που θα ήθελαν ιδανικά να λάβει σάρκα και οστά το εστιατόριό τους, και τους ευχόμαστε από καρδιάς να το πετύχουν, αλλά δεν διαρρέουμε τίποτε για να μην κόψει η σούπα των διαπραγματεύσεων, δόξα να χει ο Μεγαλοδύναμος…
5 chef ενώνουν τις δυνάμεις τους: Κεραυνός εν αιθρία και καλή επιτυχία!
Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος (Base Grill), Περικλής Κοσκινάς (Αλάτσι), Νίκος Καραθάνος (φεύγει από Hytra), και Κλεομένης Ζουρνατζής (ex chef του Cucina Povera), προχωράνε σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση συνεργασίας που ελπίζουμε να δημιουργήσει νέα στάνταρ στην ελληνική εστιατορική σκηνή.